22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Νέα φωτό προφίλ: Η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας μετά την επίθεση με το βιτριόλι (Pic)

Τη νέα πραγματικότητα προσπαθεί να συνηθίσει η 34χρονη Ιωάννα μετά τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε τον περασμένο Μάιο.

Την ώρα που η δράστιδα παραμένει στις φυλακές Θήβας με ολοένα και περισσότερα ενοχοποιητικά στοιχεία να κάνουν την εμφάνισή τους, η Ιωάννα περνά τις πρώτες ημέρες στο σπίτι της εξακολουθώντας, ωστόσο, να βλέπει τους θεράποντες ιατρούς της σε εβδομαδιαία βάση.

Τα μηνύματα συμπαράστασης είναι πολλά, με την ίδια να κάνει την πρώτη της ανάρτηση στο Facebook ύστερα από 4 μήνες απουσίας. Η Ιωάννα αντικατέστησε την παλιά φωτογραφία του προφίλ της με μία καινούργια, η οποία έχει ιδιαίτερο νόημα και περνά πολλά μηνύματα σε ό,τι αφορά στην τρέχουσα ψυχολογική της κατάσταση.

Πρόκειται για μία φωτογραφία – γροθιά στο στομάχι.  Ένα ανατριχιαστικό σκίτσο που απεικονίζει μια ξανθιά γυναίκα να κοιτάζει το πρόσωπό της στο καθρέφτη, με αυτό που τελικά βλέπει να είναι ένα πρόσωπο γεμάτο λουλούδια.

Τα σχόλια ήταν πολλά, με την Ιωάννα να μην μπαίνει στη διαδικασία να πει τίποτα περισσότερο.

Πηγή: dailymedia.com

Περισσότερα Άρθρα

Το πρωί της Πέμπτης 27 Φεβρουαρίου ξεκίνησαν εργασίες για την φύτευση υπεραιωνόβιας ελιάς στην πλατεία Φιλελλήνων στο Ναύπλιο.

  Πρόκειται για πρόγραμμα της ΕΡΓΟΣΕ και που με πρωτοβουλία του Ναυπλιώτη Κωνσταντίνου Δημούλη πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο Ναύπλιο και υπογραμμίζεται ότι η μεταφορά των ελαιοδένδρων εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις της εταιρίας που έχουν στόχο να μην χαθεί ούτε ένα δένδρο από τις περιοχές που θα περάσει το τρένο. Είναι σημαντικό για την ΕΡΓΟΣΕ […]

“ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” – Νέα Υποψήφια η Ζαχαρούλα Κούρου

Η “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”  μεγαλώνει και ισχυροποιείται! ΜΑΖΙ  ΜΑΣ και η  Ζαχαρούλα Κούρου του Ιωάννη και της Ιωάννας. Η Ζαχαρούλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κεφαλάρι με καταγωγή από την Άνω Κόκλα. Είναι μόλις 20 ετών, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, που  βγήκε αμέσως μετά την ενηλικίωση της στην αγορά εργασίας και απασχολείται έκτοτε ως ιδιωτική υπάλληλος έχοντας αναλάβει πλήρως τις ευθύνες […]