19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Νέος Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο Βαγγέλης Νικήτας

Ανακοινώθηκαν σήμερα τα ονόματα :

1.Του νέου Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου Ευάγγελου Νικήτα, εκπαιδευτικού (δασκάλου) από τα Λαγκάδια. ο οποίος έχει διατελέσει αντινομάρχης και είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Τρίπολης. Ο Βαγγέλης Νικήτας αντικαθιστά τον Παναγιώτη Κολιόπουλο ο οποίος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

2. Του νέου επικεφαλής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Βασίλη Χατζή, δασολόγου, ο οποίος είχε διατελέσει γενικός γραμματέας για 10 χρόνια στο Δήμο Καλαμάτας.

Περισσότερα Άρθρα

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ κάνει τέστ covid 19 στην Αστυνομική Υποδιεύθυνση Άργους

Σήμερα το πρωί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ επισκέφθηκε την Αστυνομία του Άργους κι έκανε τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού. Αύριο το πρωί το ίδιο κλιμάκιο θα επισκεφθεί την Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας στο Ναύπλιο.

Ο ΤάσοςΤζανής για την μεγάλη νίκη του Παναγιώτη Νίκα

Αγαπητοί μου συνδημότες του Δήμου Ερμιονίδας, σας ευχαριστώ θερμά μέσα από την καρδιά μου  για το εξαιρετικό ποσοστό που δώσαμε όλοι μαζί στον νέο Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα ( το μεγαλύτερο στην Αργολίδα), μετά από έναν έντιμο, αξιοπρεπή και πολιτισμένο αγώνα. Τα τελικά αποτελέσματα στην Αργολίδα έχουν ως εξής ανά Δήμο: ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Π.Νίκας                      57,91 % […]