18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Νέο διάγγελμα Μητσοτάκη αύριο για τον κορονοϊό παρουσία Τσιόδρα

Έκτακτο διάγγελμα θα κάνει την Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την πορεία πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός θα κάνει ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας αύριο στις 12.00 στο Μέγαρο Μαξίμου. Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας.

Περισσότερα Άρθρα

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Αργολίδας : Σύσκεψη – συζήτηση για το άνοιγμα των σχολείων

Ανοικτή σύσκεψη – συζήτηση διοργανώνει η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Αργολίδας αύριο Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στο Θεατράκι του ΟΣΕ στο Ναύπλιο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση: Δυναμώνουμε τον αγώνα για το δικαίωμα στην μόρφωση, για το άνοιγμα των σχολείων με όρους υγιεινής και ασφάλειας, για την μόνιμη και σταθερή εργασία.

Κορονοϊός στην Ελλάδα: Εκ περιτροπής το κλείσιμο των σχολείων

Η απόφαση για το κλείσιμο σχολείων και πανεπιστημίων θα λαμβάνεται κατά περίπτωση, ανάλογα με την εξέλιξη της επιδημίας του κορονοϊού και τις συνθήκες σε κάθε περιοχή. Σύσκεψη για τον κορονοϊό και τα επιπλέον μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την προστασία της δημόσιας υγείας, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Λίγη ώρα […]