19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σύλλογο Θρακών Αργολίδας

Αγαπητοί Θρακιώτες – Θρακιώτισσες και φίλοι του συλλόγου μας, την 15η Δεκεμβρίου 2019, συνήλθε η Γενική Συνέλευσή μας ( σύμφωνα με το καταστατικό μας ), στο HOTEL IGNATIA, στην παραλία της Νέας Κίου (11:00 – 13:40), για να πραγματοποιήσει αρχαιρεσίες, εκλογής νέου “3ου” Διοικητικού (7μελές) και Εποπτικού (3μελές) Συμβουλίου, για την τριετία 2020– 2022.

Στην αρχή, απολαύσαμε το καφεδάκι μας, τα βουτήματα του συλλόγου και της επιχείρησης, καθώς και την πεντανόστιμη ”Βαρβάρα” που έφτιαξε η Δήμητρα Θωμά.

Ακολούθως ο πρόεδρος Πέτρος Νταλιάνης, ο αντιπρόεδρος Σίμος Βαρδάκας και η ταμίας Λίτσα Παπαζαχαρίου, του απερχόμενου Δ.Σ., έκαναν τον απολογισμό για την τριετία 2016 – 2019 και στη συνέχεια τα μέλη της Γ.Σ., συζήτησαν τα θέματα που μας ενδιαφέρουν για την συνέχιση του καλού έργου του συλλόγου μας, καθώς και τις προοπτικές που μπορεί να έχει ο σύλλογος.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα “6α ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΡΑΚΗΣ” ( 14ης Μαΐου 1920 ) >> που θα γιορτάσουμε τα “100 χρόνια Ελεύθερη Θράκη”, καθώς και στην προσπάθεια όλων μας, για την ένταξη των παιδιών μας στο σύλλογο.

Κατόπιν τα υποψήφια μέλη του Δ.Σ. χαιρέτησαν τη συνέλευση και έδωσαν τις κατευθύνσεις τους, για το μέλλον του συλλόγου.

Στη συνέχεια, η εφορευτική επιτροπή με επικεφαλής την δικηγόρο και μέλος μας Νατάσα Καραμάνου και μέλη την Χρύσα Σαββάκη και τον Θανάση Κοκάλη, ανέλαβαν την εκλογική διαδικασία, ενημέρωσαν τα μέλη για τις λεπτομέρειες της
ψηφοφορίας, η οποία στη συνέχεια διεξήχθη κανονικά.

Ψήφισαν 34 μέλη, έγκυρα ψηφοδέλτια 34.

Εκλέχτηκαν για το 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο, με αλφαβητική σειρά, οι: Βίκυ Βαρελά, Χρήστος Βεργίδης, Θεόδωρος Γαβρίλος, Αριστείδης Θωμάς, Δήμητρα Θωμά, Φανή Κωδουνά και ο Δημήτρης Μπαλτατζής.

Αναπληρωματικά μέλη οι: Ευάγγελος Μπαλτατζής και η Χριστίνα Πανταζίδου.

Επίσης, εκλέχτηκαν για το 3μελές Εποπτικό Συμβούλιο, με αλφαβητική σειρά, οι: Σίμος Βαρδάκας, Πέτρος Νταλιάνης και η Ελένη Χρυσουλάκη.

Αναπληρωματικά μέλη οι: Μαρίνος Αργυράκης και η Λίτσα Παπαζαχαρίου.

Στη συνέχεια η εφορευτική επιτροπή κατάρτισε το πρακτικό ψηφοφορίας, το οποίο παρέδωσε στον απερχόμενο πρόεδρο Πέτρο Νταλιάνη, μαζί με όλα τα έγγραφα των αρχαιρεσιών.

Τις επόμενες ημέρες, θα συνέλθει το νεοεκλεγέν Δ.Σ., για την οργάνωση των καθηκόντων των μελών του.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Περισσότερα Άρθρα

Καθαρά Δευτέρα – Κούλουμα

Η Καθαρά Δευτέρα είναι η πρώτη ημέρα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, της νηστείας του Πάσχα. Από τους λαογράφους θεωρείται ο επίλογος των βακχικών εορτών της Αποκριάς, οι οποίες ουσιαστικά αρχίζουν την Τσικνοπέμπτη και τελειώνουν την Καθαρά Δευτέρα. Σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδος την Καθαρά Δευτέρα «καθαρίζουν» ό,τι απόμεινε από τα μη νηστίσιμα φαγητά της αποκριάς, Σε άλλα μέρη της […]