22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Νίκας-Μαντζούνης σε χρόνο ρεκόρ κάνουν τα “θα”… πράξεις

Το δίδυμο Παναγιώτης Νίκας και Ιωάννης Μαντζούνης, τρέχουν τον μαραθώνιο…με ρυθμούς σπριντ.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τον αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού Ιωάννη Μαντζούνη, πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι από τις ανακοινώσεις και τον προγραμματισμό για τα αθλητικά έργα της Περιφέρειας και της Αργολίδας συγκεκριμένα, ξεκίνησαν ήδη τη υλοποίηση. Σε χρόνο- ρεκόρ (λιγότερο από έξι μέρες συγκεκριμένα).

Σήμερα λοιπόν στη διάρκεια της επίσκεψης του κ.Νίκα στην έδρα της Π.Ε.Αργολίδας στο Ναύπλιο, υπογράφηκε η σύμβαση έργου για την βελτίωση της αγωνιστικής επιφάνειας των γηπέδων Τολού, Φιχτίων, Αγίου Δημητρίου και Ανυφίου.

Παράλληλα, στη προσεχή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής, μεθαύριο Παρασκευή 29 Μαΐου, θα τεθεί προς έγκριση η συντήρηση και αποκατάσταση του κλειστού γυμναστηρίου Αγίας Τριάδας.

Παρόντες στη συνάντηση και στη διαδικασία των υπογραφών ήταν, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Υγείας και Πρόνοιας, Δημήτρης Σχοινοχωρίτης.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Καρκαλάτου-Δαλάκα στους τελικούς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου

Με τη διεξαγωγή των προκριματικών αγωνισμάτων ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Ανδρών – Γυναικών στο στάδιο της Πάτρας. Διπλή επιτυχία με το…καλημέρα για τον Σ.Δ.Υ. Αργολίδας καθώς στον μεγάλο τελικό των 400μ προκρίθηκε η Ελπίδα Καρκαλάτου και στον μεγάλο τελικό των 100μ η Κατερίνα Δαλάκα. Παρακολουθήστε σήμερα ζωντανά από την ΕΡΤ την προσπάθεια των αθλητριών. […]

Κωνσταντίνα Ρετσινά: Υποψήφια στον ΣΕΓΑΣ

Το άνοιγμα στην κοινωνία και η ενασχόληση νέων προσώπων που μπορούν να συμβάλουν στην μετεξέλιξη του ΣΕΓΑΣ σε έναν σύγχρονο αθλητικό οργανισμό, είναι αυτό ακριβώς που αποτυπώνει η 19η υποψηφιότητα της «Αναγέννησης» για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ στο πλευρό της Τασούλας Κελεσίδου. Πρόκειται για την Κωνσταντίνα Ρετσινά, επιχειρηματία στο χώρο της υγείας και υπεύθυνη οργανωτικού […]