19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Νίκας – Μαντζούνης φτιάχνουν το γήπεδο στους Αγίους Θεοδώρους

Την εργολαβική σύμβαση για το προϋπολογισμού 300.000 ευρώ γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας το μεσημέρι σήμερα στους Αγίους Θεοδώρους.

Το γήπεδο αναμένεται να είναι έτοιμο σε 5 μήνες, ενώ ο περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι μέσα στις επόμενες 10 ημέρες θα επισκεφθεί εκ νέου την περιοχή προκειμένου να υπογράψει την σύμβαση για την ολοκλήρωση της κατασκευής και για την επισκευή της μονάδας Βιολογικού Καθαρισμού των Αγίων Θεοδώρων, ένα έργο προϋπολογισμού 900.000 ευρώ “βαλτωμένο_ -όπως τόνισε ο Π. Νίκας- για 15 χρόνια, το οποίο χρηματοδοτείται από πιστώσεις της Περιφέρειας.

Επιπλέον, ο περιφερειάρχης γνωστοποίησε ότι αύριο Παρασκευή 16 Ιουλίου, συζητείται στην Οικονομική Επιτροπή η ένταξη με προϋπολογισμό 250.000 ευρώ του έργου κατασκευής κόμβου στην διασταύρωση των Αθικίων, στην γέφυρα του Γκα, στην παλαιά εθνική οδό οδό Κορίνθου – Αργους,  σημείο όπου έχουν γίνει πολλά τροχαία ατυχήματα.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, οι αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας Τάσος Γκιολής, Υποδομών Κορινθίας και Αργολίδας Χάρης Βυτινιώτης, Παιδείας και Πολιτισμού Αθηνά Κόρκα και Αθλητισμού Γιάννης Μαντζούνης, καθώς και ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης.

 
 

 

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Κοινωφελής Εργασία: Οι θέσεις ανά δήμο στην Αργολίδα

Τους πίνακες με τις 34.524 θέσεις της νέας Κοινωφελούς Εργασίας ανά δήμο δημοσιεύει ο “Ελεύθερος Τύπος” και αναδημοσιεύει από την εφημερίδα, η aftodioikisi.gr. Το πρόγραμμα αναμένεται να προκηρυχθεί τη δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου (9 – 13 Δεκεμεβρίου) και οι θέσεις εργασίας θα είναι σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας και σε 37 υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος […]

Ο Πανναυπλιακός κίνησε το ενδιαφέρον μεγάλου επενδυτή από την Αθήνα

Εταιρία πληροφορικής με έδρα την Αθήνα με πλούσιο πελατολόγιο εντός και εκτός Ελλάδας παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται στο ποδόσφαιρο της Αργολίδας και ιδιαίτερα στον ιστορικό Πανναυπλιακό. Η εν λόγω εταιρεία φέρεται ως ενδιαφερόμενη για την εμπλοκή της στο ιστορικό σωματείο. Παρακολουθεί τις εξελίξεις και πιθανόν να ασχοληθεί με την ομάδα! Να σημειωθεί ότι δεν έχει […]