20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Νίκη Κεραμέως: ”Οι Κληρικοί παραμένουν στην μισθοδοσία του δημοσίου” (video)

Για το θέμα της μισθοδοσίας των κληρικών μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή του Ant1 σήμερα η Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως.

Η Υπουργός Παιδείας αναφέρθηκε στην πρόταση της προηγούμενης κυβέρνησης για τις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας και πρόσθεσε ότι οι κληρικοί παραμένουν στην μισθοδοσία του δημοσίου.

“Η πρόταση της προηγούμενης κυβέρνησης, η οποία δεν ήταν καν συμφωνία, κατέρρευσε. Εμείς διαφωνούμε. Οι κληρικοί παραμένουν στην μισθοδοσία του δημοσίου” τόνισε χαρακτηριστικά η Υπουργός Παιδείας.

“Όποια ζητήματα αφορούν τις σχέσεις Κράτους Εκκλησίας μπορούν κάλλιστα να λυθούν νομοθετικά. Εμείς δεν είμαστε μία κυβέρνηση που άλλα έλεγε προεκλογικά και άλλα κάνει. Ό,τι ακριβώς λέγαμε προεκλογικά και για το ζήτημα αυτό, ότι δηλαδή δεν δικαιολογείται αυτή την στιγμή αλλαγή στο καθεστώς των κληρικών, ξεκάθαρα το λέμε, δεν δικαιολογείται αλλαγή, το ίδιο ακριβώς λέμε και μετεκλογικά” υπογράμμισε κλείνοντας η κα. Κεραμέως.

Περισσότερα Άρθρα

Προσοχή: Δηλητήρια για σκύλους στο Τημένιο

Τουλάχιστον ασυνείδητοι μπορεί να χαρακτηρισθούν αυτοί που έριξαν φόλες τα ξημερώματα στην περιοχή της Αγίας Άννης στο Τημένιο. Ευτυχώς αυτή τη φορά τα αισχρά σχέδια τους δεν έπιασαν τόπο καθώς ένα σκυλάκι που κινδύνεψε μεταφέρθηκε από άνθρωπο του Δήμου σε κτηνίατρο. Απαιτείται προσοχή από όλους μας καθώς γενικότερα δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται […]