20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Νίκος Γόντικας: Ο λαός έχει πείρα από ντιμπέιτ

Δήλωση σχετικά με την πρόταση του Περιφερειάρχη, Πέτρου Τατούλη για τη διεξαγωγή debate μεταξύ όλων των υποψηφίων για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, έκανε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Νίκος Γόντικας:

Η Λαϊκή Συσπείρωση θα πάρει μέρος σε ντιμπέιτ, εφόσον διεξαχθεί χωρίς τους φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής και με όρους που θα καθιστούν τη συζήτηση ουσιαστική, να περιέχει ίδιες ερωτήσεις σε όλους, να δίνεται η δυνατότητα ανταπάντησης, για να μη γίνονται παράλληλοι μονόλογοι,.

Επίσης τηλεμαχία δεν μπορεί να γίνει μεταξύ δυο, για να περάσει η αντίληψη ότι υπάρχουν μόνο δυο ή τρεις και καμία εναλλακτική επιλογή  για να στριμώξουν τη σκέψη του λαού και μάλιστα του αγανακτισμένου λαού και την ψήφο του.

Έτσι κι αλλιώς, τα αστικά κόμματα και τα στελέχη τους, είναι βγαλμένα από την ίδια μήτρα, είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν για τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα στην Πελοποννήσου και θα τα βρίσκουν μεταξύ τους, μόνο η παρουσία της Λαϊκής Συσπείρωσης θα είναι η διαφορετική φωνή .

Τα λαϊκά στρώματα της Πελοποννήσου πρέπει να σκεφτούν ποιος θα είναι δίπλα τους την επόμενη μέρα, ποιος θα κάνει πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση, ποιος θα αποκαλύπτει όσα αποφασίζονται, ποιος θα μπλοκάρει αντιλαϊκές αποφάσεις.

Για μας η μάχη των μαχών είναι ο αγώνας που δίνεται καθημερινά στους χώρους δουλειάς, στους δρόμους που είναι συγκεντρωμένα τα μικρομάγαζα, στο χωράφι, ο αγώνας για να πετύχει η απεργία, το μπλόκο, η διαδήλωση.

Καλούμε το λαό να δυναμώσει τη Λαϊκή Συσπείρωση στους Δήμους και στην Περιφέρεια, να δυναμώσει το ΚΚΕ παντού!

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Καμπουράκης: Όλα συζητιούνται, πλην ενός. Του νικητή

Ακούω ότι τελικά οι εκλογές θα γίνουν με τα πρωτοβρόχια, όχι διότι τις επιβάλλει η κρίση στην παγκόσμια οικονομία, ούτε διότι η χώρα δεν θα αντέξει πολλούς μήνες προεκλογικής τοξικότητας. Θα γίνουν -λέει- διότι η εκλογολογία φούντωσε τόσο πολύ, που πλέον είναι αδύνατο να επιστρέψει το πράγμα στην κανονικότητα. Μια μπούρδα μου μοιάζει εμένα αυτό […]

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο τέλος της τετραετίας οι εκλογές

Μήνυμα πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη συνεδρίαση του Διαγραμματειακού Οργάνου της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο Συνέδριο του κόμματος, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «το 14ο Συνέδριο θα γίνει τον Δεκέμβριο του 2021. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να κρατάμε την παράδοση των ετησίων Συνεδρίων. […]