15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

«Ναι μωρέ» – Ένα νέο τραγούδι από τους Cubaneros

Οι εφετινές αποκριές βρίσκουν τον ρυθμό τους στο τραγούδι «Ναι μωρέ» του Ελληνοκουβανικού συγκροτήματος Cubaneros από την Πάτρα!

Λίγοι μπορεί να το περίμεναν αλλά συνέβη το αναπόφευκτο. Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις αναβλήθηκαν και το 2021 και όσοι επιθυμούν να παρελάσουν, θα φορέσουν τις στολές τους για να παρελάσουν μέχρι το μπαλκόνι τους (και τα social media)! Μέσα στην απογοήτευση των μασκαράδων, οι Cubaneros αντιμετωπίζουν με χιούμορ τη δεδομένη κατάσταση και μοιράζουν χαμόγελα με το ξεσηκωτικό «Ναι μωρέ».

Ακούστε το τραγούδι:

YouTube player

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων ανέθεσε σε 12 μουσικά σύνολα να εξαπλώσουν σε κάθε σπίτι τη θετική ενέργεια που ξεχωρίζει την Πάτρα σε ετήσια βάση στη μουσική συλλογή «Τ’ Αντίδωτα». Το «Ναι Μωρέ» αποτελεί ένα ολοκαίνουριο κομμάτι και είναι αφιερωμένο ειδικά στο καρναβάλι του 2021. Αρχές Μαρτίου κυκλοφόρησε η δημιουργία του Πάνου Παναγόπουλου του latin συγκροτήματος και η αποστολή για μετάδοση θετικής διάθεσης φαίνεται να εκτελέστηκε με πλήρη επιτυχία.

Και μία πρόσκληση / πρόκληση για τους ακροατές!

Οι Cubaneros κλείνουν το μάτι σε όσους αναρωτιούνται αν θα διασκεδάσουμε εφέτος και μάλιστα τους προσκαλούν να τους συνοδεύσουν στο νέο τους video clip! Συγκεκριμένα, το συγκρότημα καλεί όλους τους τολμηρούς να μασκαρευτούν και να βγάλουν βίντεο τους εαυτούς τους να χορεύουν και να τραγουδούν τους στίχους του «Ναι Μωρέ» τους. Σκοπός είναι να ενωθούν τα πιο τρελά αποσπάσματα σε ένα εκτενές video clip του κομματιού.Οι ίδιοι γράφουν:

«Θέλουμε να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε μαζί σας. Όπως ξέρουμε εμείς οι Πατρινοί. Μπείτε στο video clip μας, δίχως φόβο και πάθος. Κάμερα σε όρθια διάταξη, καλός φωτισμός και ΤΡΡΡΡΡΡΕΛΑ!!! Φροντίστε να διαλέξετε διάφορα σημεία του τραγουδιού και όσο πιο τσαχπίνικο και ιδιαίτερο το κλιπάκι σας τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να σας διαλέξουμε. Έτοιμοι; Περιμένουμε τις προτάσεις σας εδώ: cubanerostheband [@] gmail.comΗ προθεσμία είναι μέχρι την Κυριακή 14 Μαρτίου στις 23:59! Τα βίντεο που τραβάτε μπορείτε να τα ανεβάσετε σε stories με hashtag#naimore #cubaneros. Ευκαιρία να ξεφύγουμε από την καραντίνα, με κομφετί και σερπατίνα….Περιμένουμε τα βίντεο σας»

Περισσότερα Άρθρα

Τελετή μνήμης στη Δημοτική Κοινότητα Αγίων Θεοδώρων

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου  – Περαχώρας  – Αγίων Θεοδώρων και ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων σας προσκαλούν την 14η Μαΐου 2023 και ώρα 11.00 π.μ. στην τελετή μνήμης, με σκοπό να αποδοθεί ο ελάχιστος φόρος τιμής στους 50  Έλληνες Πατριώτες, θύματα των γερμανικών στρατευμάτων Κατοχής τον Μάιο του 1944.Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στον ειδικό χώρο του μνημείου που βρίσκεται στη Δημοτική […]

Νεκρός διαδηλωτής από αστυνομικά πυρά στο Κεντάκι

Φλέγεται η Αμερική μετά από την άγρια και αργή δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από τον αστυνομικό Ντέρεκ Σόβιν, με τις διαδηλώσεις να συνεχίζονται και η οργή να ξεχειλίζει. Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός από σφαίρες αστυνομικών φέρεται να έπεσε ένας άνδρας στη διάρκεια των διαδηλώσεων στο Κεντάκι. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, το περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικές […]