18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα λύματα του Ναυπλίου, της Τρίπολης και του Αστρους για COVID 19

covid 19 ΝΑΥΠΛΙΟ,ΑΣΤΡΟΣ,

 

covid 19 ΝΑΥΠΛΙΟ,ΑΣΤΡΟΣ,

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΑΣΤΡΟΣ-ΤΡΙΠΟΛΗ- COVID 19

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου ,πλέον τα λύματα των πόλεων της Πελοποννήσου θα υπόκειντο σε έλεγχο του ιικού φορτίου προκειμένου να διαπιστωθεί εαν υπάρχει αύξηση του covid 19.

Για την ακρίβεια αναφέρει το δελτίο τύπου:

Ενεργοποιείται από σήμερα, Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, η σύμβαση που η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει υπογράψει με ειδικά εργαστήρια για τον έλεγχο του ιικού φορτίου στα αστικά λύματα.

Σε αυτή την πρώτη φάση, οι έλεγχοι αφορούν τα λύματα του Ναυπλίου, της Τρίπολης και του Αστρους, ενώ σύντομα θα υπάρξει επέκταση της εν λόγω σύμβασης για τη διενέργεια ανάλογου ελέγχου και στα λύματα άλλων αστικών κέντρων της Περιφέρειας, ιδίως σε περιοχές που εμφανίζονται να έχουν πρόβλημα, όπως η Σπάρτη και η Κόρινθος.

 

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΑΣΤΡΟΣ-ΤΡΙΠΟΛΗ- COVID 19

Τα παραπάνω γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης που συγκάλεσε το πρωί σήμερα, Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, αντικείμενο της οποίας ήταν η εξέλιξη της πανδημίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο περιφερειάρχης σημείωσε, παράλληλα, ότι σημαντικό στοιχείο για την εξέλιξη αυτή στην περιοχή μας αποτελεί ο αριθμός των νοσηλευόμενων στα νοσοκομεία και ειδικότερα οι εισαγωγές στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Περισσότερα Άρθρα

Νεκρός 46χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε στις 8 το βράδυ της Πέμπτης ένας 46χρονος μοτοσικλετιστής, σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στο ρεύμα από Αγριά προς Βόλο, πριν τη σήραγγα της Γορίτσας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Α.Σ., 46 ετών, κινούνταν στο ρεύμα προς Βόλο, όταν στο ύψος της των σηματοδοτών, που τα φορτηγά στρίβουν προς […]

Κορονοϊός στην Αργολίδα με 21 νέα κρούσματα

Με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει 2.925 νέα κρούσματα κορονοϊού, σήμερα Παρασκευή 6/8, η Αττική παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση, ωστόσο τη δεύτερη θέση της Θεσσαλονίκης έχει καταλάβει πλέον η Κρήτη. Για την ακρίβεια, 907 νέα κρούσματα καταγράφηκαν σήμερα στην Αττική, 371 στην Κρήτη και 271 στη Θεσσαλονίκη ενώ σε 40 περιοχές της χώρας, καταγράφηκε διψήφιος […]