18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

“Ναύπλιο Επόμενη Μέρα”: Ο Αναγνωσταράς αποστομώνει Αναγνωσταρά (video)

Η ανακοίνωση από την παράταξη “Ναύπλιο Επόμενη Μέρα”:

Ένα βίντεο που πρέπει να δουν όλοι…Ο Αναγνωσταράς αποστομώνει Αναγνωσταρά…Χωρίς άλλα σχόλια από εμάς!

YouTube player

Δήλωση κ. Αναγνωσταρά (πριν):

«Μετά το Πάσχα αρχίσανε τα προβλήματα τα οποία είναι μη αντιμετωπίσιμα από τους Δήμους και αυτό βέβαια οφείλεται σε δύο λόγους.

Πρώτον ότι το κεντρικό κράτος, επειδή δεν έχει χρήματα, δεν χρηματοδοτεί τους Δήμους και βλέπετε ότι όλοι οι Δήμαρχοι γι’ αυτό διαμαρτύρονται  και δικαίως διαμαρτύρονται.

Από ‘κει και πέρα γινόταν ορατή μέρα με τη μέρα και η αδυναμία των δημοτών να πληρώσουν τα οφειλόμενα στον Δήμο. Αυτό βέβαια είναι ένα πρόβλημα, το οποίο δεν μπορεί να το ξεπεράσει ο Δήμος και αυτή τη στιγμή δεν έχουν τα χρήματα οι επιχειρηματίες.

Το να προχωρήσεις το μέτρο της κατάσχεσης που προβλέπει ο νόμος, αφενός μεν δεν θα δώσει, δεν θα δώσει χρήματα στον Δήμο γιατί αν υποθέσουμε ότι κατασχέτεις τα πράγματα ή τον εξοπλισμό κάποιου καταστήματος, θα αναγκαστείς να τον βγάλεις σε πλειστηριασμό, να έχεις μια ολόκληρη υπηρεσία να καταμετρήσει και να φυλάξει όλα αυτά τα πράγματα και αυτή την περίοδο που διανύουμε τώρα, δεν νομίζω να βρεθεί κάποιος να αγοράσει μεταχειρισμένο εξοπλισμό έτσι ώστε…»

Δήλωση κ. Αναγνωσταρά (τώρα):

«Και να πάμε παρακάτω? Δεν μπορείς να λες ότι δεν έχω χρήματα στον Δήμο Ναυπλιέων και ενώ η διπλανή σου πόλη που δεν έχει τα καταστήματα που έχεις εσύ, τις εισπράξεις που έχεις εσύ από τα τραπεζοκαθίσματα, τα  τέλη που πληρώνουν  οι καταστηματάρχες, από τα ξενοδοχεία. Το Άργος, δεν έχει τίποτα μπροστά σε εμάς.»

 

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Από την Ερμιονίδα στην Καρδίτσα

Διαθέτουμε ότι μπορούμε από τρόφιμα, ρούχα, κλινοσκεπάσματα και γενικά είδη πρώτης ανάγκης για να παραδοθούν το συντομότερο στους συνανθρώπους μας στο Νομό Καρδίτσας. Η θεομηνία που έπληξε τις περιοχές του νομού αυτού άφησε πίσω τις κατεστραμμένες περιουσίες και πολλούς ανθρώπους στο δρόμο χωρίς τα υπάρχοντά τους. Καλώ όλους τους πολίτες του Δήμου μας να στηρίξουν την […]

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2020

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, στη χθεσινή του συνεδρίαση, το Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας για το 2020, ύψους περί τα 24.500.000 ευρώ. Η επόμενη συνεδρίαση του σώματος προγραμματίζεται να γίνει την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου.