21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ναύπλιο: Καθαρισμός της λιμνούλας πίσω από τον αδριάντα του Στάικου Σταικόπουλου στην Πύλη της Ξηράς

Ανάρτηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, στο facebook:
Ο Χρήστος Κ. μαθητής μου και επαγγελματίας στην πόλη τώρα και με ιδιαίτερες ευαισθησίες μου έστειλε το ακόλουθο μήνυμα: «Σε λίγες μέρες τα ψάρια και οι χελώνες θα έχουν πεθάνει αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και τα λιμνάζοντα νερά έχουν προσελκύσει ήδη δεκάδες σκούρκους! Ευελπιστώ και περιμένω την άμεση αντίδραση σου!»
Αναφερόταν στη λιμνούλα πίσω από τον αδριάντα του Στάικου Σταικόπουλου στην Πύλη της Ξηράς η οποία συντηρείται από τον εκάστοτε μισθωτή του καταστήματος το οποίο βρίσκεται σε ένα χώρο πραγματικά όμορφο όταν είναι καλοσυντηρημένος και καθαρός.

Χθες μαζί με εργάτες της υπηρεσίας καθαριότητας και της ΔΕΥΑΝ ξεκινήσαμε το «ψάρεμα» πρώτα και μετά τον καθαρισμό του χώρου. Εγχείρημα δύσκολο και κουραστικό και αξίζουν ευχαριστήρια και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που δούλεψαν πολλές ώρες με φιλότιμο και διάθεση.

Ο Χρήστος πέρασε από το σημείο και είδε λεκάνες με ψάρια και χελώνες και ανθρώπους στη λάσπη να καθαρίζουν.
Η κουβέντα μας είχε μια ατάκα του που κράτησα.
«…κατάλαβα ότι όποιος παρατηρεί κάτι και θέλει να γίνει απλά στέλνει ένα μήνυμα, κάποιοι άλλοι κάνουν μόνο αντιπολίτευση…»
Ευχαριστώ Χρήστο για την ενημέρωση και για την αγάπη σου για την πόλη που μας κάνει αισιόδοξους.

Περισσότερα Άρθρα

Ο νέος αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαντζούνης ανέλαβε καθήκοντα

Στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας έγινε το μεσημέρι η επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του νέου αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαντζούνη. Παρόντες στην εκδήλωση όπου παρεβρέθηκαν και υπάλληλοι της Π.Ε. Αργολίδας ήταν ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Σχοινοχωρίτης (ο οποίος αναλαμβάνει χρέη εντεταλμένου συμβούλου της Περιφέρειας για θέματα εθελοντισμού και αλληλεγγύης), ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου […]

Βραδιά μουσικής και λόγου, αφιερωμένη στο 1821, από τη Δημοτική Χορωδία Νέας Κίου

Η Δημοτική Χορωδία Νέας Κίου του Δήμου Άργους-Μυκηνών σας προσκαλεί σήμερα Δευτέρα 27 Μαρτίου, στις 8.30μμ, στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου, σε μια βραδιά μουσικής και λόγου, αφιερωμένη στην Επανάσταση του 1821. H είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.