21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ναύπλιο: Συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο για τα Πανεπιστήμια

Με αφορμή την Πανελλήνια κινητοποίηση οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Σχολής Καλών Τεχνών Ναυπλίου προχώρησαν σε συλλαλητήριο νωρίτερα ενάντια στο νομοσχέδιο για τα Πανεπιστήμια. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Δημαρχείου και ακολούθησε πορεία με πανό σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Οι φοιτητές μεταξύ άλλων απαιτούν την απόσυρση του νομοσχεδίου Κεραμέως κι εκφράζουν την αντίθεσή τους, στην ίδρυση πανεπιστημιακής αστυνομίας, στη θέσπιση πειθαρχικού δικαίου και βάσης εισαγωγής στα πανεπιστήμια και στην ισοτίμηση των πτυχίων των ιδιωτικών κολεγίων με των πανεπιστημίων.

Περισσότερα Άρθρα

Μεγάλες ζημιές από φωτιά σε συνεργείο αυτοκινήτων στην Ερμιόνη

  Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα σε συνεργείο αυτοκινήτων στη Δ.Ε. Ερμιόνης του δήμου Ερμιονίδας. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 14 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στο κτίριο. Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην καρδιά της επιχειρηματικότητας

Στις διήμερες εργασίες της ΚΕΕΕ, που πραγματοποιήθηκαν στις 5 και 6 Μαΐου 2023 στην Έδεσσα, παρευρέθηκε και συμμετείχε ενεργά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής συνοδευόμενος από τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, τον Αντιπρόεδρο κ. Παρασκευά Κατσικερό, τον Γ. Γραμματέα και εκπρόσωπο της ΚΕΕΕ κ. Βασίλη Αθανασιάδη, τον Υπ, Συμβουλευτικής Υποστήριξης […]