18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ναύπλιο: Υπογράφηκε η σύμβαση για τα έργα στο κολυμβητήριο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου (pics & vids)

Η σύμβαση για τον εκσυγχρονισμό του κολυμβητηρίου Ναυπλίου υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου , Παναγιώτη Νίκα και την πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ, Μαρία Ράλλη, παρόντος του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου. 

Ειδικότερα, ο περιφερειάρχης υπέγραψε -παρουσία επίσης του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζου και του αρμόδιου για τον Αθλητισμό αντιπεριφερειάρχη Ιωάννη Μαντζούνη- προγραμματική σύμβαση ύψους 80.000 ευρώ για την προμήθεια και τοποθέτηση κουβέρτας στο ανοιχτό κολυμβητήριο της αργολικής πρωτεύουσας.

Εξ άλλου, σε συσκέψεις που ακολούθησαν υπό τον περιφερειάρχη, συζητήθηκαν, αφ’ ενός ο τρόπος υδροδότησης του συστήματος πυρόσβεσης που εγκαθίσταται στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών ώστε να διασφαλίζεται η επάρκεια νερού και αφ’ ετέρου η πρόοδος της διαδικασίας που αφορά την αγορά του χώρου στον οποίον θα εγκατασταθεί το νέο Διοικητήριο της Π.Ε. Αργολίδας, η οποία -όπως έγινε γνωστό- αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στον τρέχοντα μήνα Ιανουάριο.

Το ρεπορτάζ αναλυτικά:

YouTube player

 

Περισσότερα Άρθρα

Ξεκίνησε σήμερα Τρίτη 15/9, η διανομή των ατομικών δοχείων νερού στα δημοτικά σχολεία από τον Δήμο Άργους Μυκηνών

Ξεκίνησε η διανομή των ατομικών δοχείων νερού/παγουριών στα 23 Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Άργους Μυκηνών (21 δημόσια και 2 ιδιωτικά) του υπουργείου Παιδείας, δωρεά του Ιδρύματος Αθ. Λασκαρίδη. Από σήμερα το πρωί υπάλληλοι του Δήμου παρουσία του αντιδημάρχου Άργους Μυκηνών Γιώργου Σαρρή ξεκίνησαν την διανομή των παγουριών στα δημοτικά τα οποία και παρέλαβαν οι διευθυντές […]

Η “Δυνατή Πόλη Ξανά” για το Κλειστό Κολυμβητήριο Άργους

Η Δυνατή Πόλη Ξανά έχει εκφράσει ξεκάθαρα τις αντιρρήσεις της και τις επιφυλάξεις της για τον τρόπο κατασκευής του Κολυμβητηρίου, που υπερέβη κατά πολύ τον αρχικό προϋπολογισμό του. Έχει επίσης διαφωνήσει και για τον τρόπο λειτουργίας του, μέσω ανάθεσης σε ιδιωτική εταιρεία και όχι μέσα από το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού. Όμως εμείς δεν είμαστε […]