19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Να συντονίσουμε τον αγώνα για τη σωτηρία του Πάρνωνα, του Μαίναλου, του Ταΰγετου, του Λύκαιου όρους …..

Χαιρετίζουμε και στηρίζουμε το αγωνιστικό κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας των Προέδρων και των Κοινοτικών Συμβουλίων του Κοσμά και των Καρυών (Αράχοβας) για τη σωτηρία του Πάρνωνα από την επέλαση των επιχειρηματικών ομίλων  με την εγκατάσταση εκατοντάδων ανεμογεννητριών από τον Άγιο Πέτρο και τα Βούρβουρα ως τον Μαλέα και τον Καβομαλιά.

Είναι ελπιδοφόρο και μπορούμε να τους σταματήσουμε, αν βγουν στο προσκήνιο οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι μελισσοκόμοι, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι εργαζόμενοι στην εστίαση και στον τουρισμό, όλος ο λαός, διεκδικώντας ρεύμα φθηνό για το λαό, κατάργηση των αντιπεριβαλλοντικών νόμων, καμιά άδεια σε ιδιώτες για ΑΠΕ στη περιοχή.

Καλούμε τους προέδρους και τα Κοινοτικά Συμβούλια των χωριών κάθε Δημοτικό Σύμβουλο που σέβεται τον εαυτό του και αγαπά τον τόπο του, να συστρατευτούμε με αυτό το αγωνιστικό κάλεσμα στο Κοσμά.

Να συντονίσουμε τον αγώνα παντού σε όλους τους ορεινούς όγκους στη Πελοπόννησο.

Αυτοί καίνε τα δάση μας και ευθύνονται για τις καταστροφές που γίνονται.

Εμείς συντονιζόμαστε στων αγώνα για τη σωτηρία του Πάρνωνα του Ταΰγετου του Μαίναλου του Λύκαιου όρους του Κτενιά όλων των όμορφων βουνών μας.

Λέμε ένα βροντερό ΟΧΙ σε αυτά τα κυβερνητικά και επιχειρηματικά σχέδια.

 

Περισσότερα Άρθρα

Αυτός είναι ο δράστης που λήστευε ηλικιωμένους

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο 40χρονος, ο οποίος πραγματοποιούσε επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας σε ηλικιωμένους για να τους ληστέψει. Πρόκειται για τον Άγγελο Σαρίδη του Δημητρίου και της Γιαννούλας, γεννημένο το 1980 στον Κορυδαλλό. Συνελήφθη στις 23 Αυγούστου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα και της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών. […]

Αντί για ψηφοδέλτιο, έριξε στην κάλπη ολόκληρο … ποίημα για τις περιφερειακές εκλογές!

“Δείτε κατεβατό – ποίημα στο εκλογικό τμήμα που ήμουν δικαστικός αντιπρόσωπος , φυσικά άκυρο ψηφοδέλτιο αλλά πόση ώρα κάθισε και το έγραφε ο ψηφοφόρος!!” έγραψε ο δικηγόρος Νίκος Δελφάκης και ανάρτησε την παρακάτω φωτογραφία! ΠΗΓΗ: KALIMERA-ARKADIA