17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Νεαρή 22 ετών κατήγγειλε 70χρονο για βιασμό

Μια συγκλονιστική καταγγελία 22χρονης από χωριό του Βάλτου του δήμου Αμφιλοχίας αποκαλύπτει το agrinionews.gr. Για την υπόθεση απολογήθηκε και κρίθηκε προφυλακιστέος ένας 70χρονος συγχωριανός της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νεαρή την περασμένη Δευτέρα έσπευσε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας και κατήγγειλε πως την κακοποίησε σεξουαλικά ένας 70χρονος συγχωριανός της ο οποίος έχει μόνιμη κατοικία σε νησί και το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στο χωριό για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, έγινε λίγες ημέρες πριν ενημερώσει την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, ο ηλικιωμένος συγχωριανός της την κάλεσε σπίτι του και ασέλγησε με τη βία πάνω της. Πριν ολοκληρώσει την αποτρόπαια πράξη του η κοπέλα- όπως ανέφερε- κατάφερε και το έσκασε εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως η διέλευση ενός δίκυκλου απέσπασε την προσοχή του.

Μια μέρα πριν την κακοποίηση, οι δυο τους πήγαν μαζί στην Άρτα όπου ο 70χρονος αγόρασε δώρα στη νεαρή η οποία ωστόσο δεν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε.

Η καταγγελία κινητοποίησε την αστυνομία που άρχισε αμέσως έρευνα και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε η 22χρονη. Η ιατροδικαστής βρήκε στοιχεία (εκδορές κ.α.) συμβατά με όσα υποστήριξε η νεαρή.

Σχηματίστηκε δικογραφία, ο 70χρονος οδηγήθηκε σε Ανακριτή και Εισαγγελέα Άρτας, απολογήθηκε και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Πηγή: agrinionews.gr

Περισσότερα Άρθρα

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Αργολίδα δώρησε καρδιογράφο στο Γηροκομείο Ναυπλίου

Έναν υπερσύγχρονο καρδιογράφο κανε δωρεά η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας στο Ίδρυμα Μαρίας Ράδου (Γηροκομείο Ναυπλίου). Τον καρδιογράφο παρέδωσαν μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης και τον παράλαβε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Χρήστος Ζέρβας που ευχαρίστησε την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας για την δωρεά και για το συνεχές ενδιαφέρον προς του τροφίμους του Ιδρύματος.

Πώς οι υψηλές θερμοκρασίες επηρεάζουν τη ψυχολογία μας

Κι, όμως, η αφόρητη ζέστη επηρεάζει την ψυχολογία μας ακόμη κι αν εσύ δεν το αντιλαμβάνεσαι άμεσα. Πώς, όμως, συμβαίνει αυτό και τι ακριβώς γίνεται στον οργανισμό μας; Απώλεια συγκέντρωσης. Τα υψηλά επίπεδα υγρασίας σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες μειώνουν τη δυνατότητα συγκέντρωσης και ως αποτέλεσμα την ενεργητικότητα. Σύμφωνα δε με μία έρευνα που […]