17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Νεκρός από τη φωτιά της Βαρυμπόμπης

Ένας άνδρας, 55 ετών από το Κρυονέρι, ο οποίος είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα στην πρόσφατη πυρκαγιά της Βαρυμπόμπης, απεβίωσε χθες, Σάββατο 11/9, έπειτα από 38 ημέρες νοσηλείας στο ΚΑΤ, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr.

Ο άτυχος άνδρας είχε σπεύσει μαζί με δύο ακόμα άτομα, να διασώσουν τα ζώα του ενός, που βρίσκονταν στα βασιλικά κτήματα. Τα κατάφεραν, όμως δυστυχώς η πύρινη λαίλαπα τους έπιασε στον δρόμο, και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαιναν, στην περιοχή της Δροσοπηγής. Οι τρεις άνδρες βρήκαν καταφύγιο σε μια οικοδομή, όμως η φωτιά πέρασε από το σημείο προκαλώντας σοβαρά εγκαύματα και στους τρεις.

Στη συνέχεια, οι άνδρες εντοπίστηκαν από την πυροσβεστική και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα.

Σημειώνεται ότι η κατάσταση του 55χρονου το τελευταίο διάστημα έδειχνε να βελτιώνεται, δυστυχώς όμως απεβίωσε, βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους του.

Ο ιδιοκτήτης των ζώων πήρε εξιτήριο από το ΚΑΤ πρόσφατα, ενώ ο δεύτερος άνδρας παραμένει νοσηλευόμενος μέχρι και σήμερα.

Περισσότερα Άρθρα

Μεγάλα προβλήματα στην Μεσσηνία απο την βροχή: Εγκλωβισμοί, πλημμύρες και κατολίσθηση!

Σημαντικά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία σε πολλές περιοχές της Μεσσηνίας, θέτοντας σε ορισμένες περιπτώσεις σε κίνδυνο πολίτες, καθώς ρέματα πλημμύρισαν, αυτοκίνητα παρασύρθηκαν, δρόμοι έκλεισαν από κατολισθήσεις και υπόγεια πλημμύρισαν. Η κακοκαιρία εκδηλώθηκε στην Καλαμάτα με έντονη νεροποντή αλλά και χαλάζι στην ευρύτερη περιοχή του Ασπροχώματος και της Νέας Εισόδου. Αργά το απόγευμα η κατάσταση επιδεινώθηκε […]

ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας: «Η μαζική συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης, απάντηση στα σχέδια της Κυβέρνησης για κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων»

Ο κ. Χατζηδάκης και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη προχωρούν ακάθεκτοι την ολομέτωπη επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα, στο συνδικαλισμό και στο 8ωρο, καθ΄ υπαγόρευση των μεγάλων συμφερόντων που εκπροσωπούν. Σκοπός όλων των εργαζομένων και των νέων είναι να μην επιτρέψουμε τη νομοθέτηση  της εργασιακής ζούγκλας που οραματίζονται, μέσα από τη διάλυση της εργατικής νομοθεσίας και τη νομιμοποίηση […]