19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 49χρονος μέσα σε αρδευτικό κανάλι

Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα τα ξημερώματα ένας 49χρονος μέσα σε αρδευτικό κανάλι στην τεχνητή λίμνη Στράτου, στην Αιτωλοακαρνανία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 49χρονος έφυγε χθες το μεσημέρι από το σπίτι του, στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, προκειμένου να πάει για υποβρύχιο ψάρεμα στην τεχνητή λίμνη, στο ύψος της γέφυρας του Αχελώου ποταμού.

Περίπου στις 09:00 χθες το βράδυ η σύζυγος του 49χρονου ειδοποίησε τις Αρχές για την εξαφάνισή του, αφού δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις της.

Αμέσως μετά ξεκίνησαν έρευνες από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική και έπειτα από λίγες ώρες ο 49χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο αρδευτικό κανάλι.

Η σορός του 49χρονου πρόκειται να μεταφερθεί στην Πάτρα, προκειμένου να διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση ώστε να διευκρινιστούν τα αίτια του θανάτου.

Περισσότερα Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού των Ακτών

H Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (HELMEPA) συντονίζει κάθε χρόνο στην Ελλάδα την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών, που πραγματοποιείται το τρίτο Σάββατο του Σεπτεμβρίου. Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι να μετρηθεί το επίπεδο ευαισθητοποίησης όλων μας σχετικά με τις ακτές που χρησιμοποιούμε για την ψυχαγωγία μας. Στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού των Ακτών συμμετέχουν […]

Πρώτη διακαθετηριακή εμφύτευση αορτικής βαλβίδας στο νοσοκομείο «Σωτηρία»

Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών, «Η Σωτηρία» επιτυχής επέμβαση διακαθετηριακής εμφύτευσης αορτικής βαλβίδας (TAVI) σε συμπτωματικό ασθενή με σοβαρή στένωση αορτικής βαλβίδας. Στο νέο αιμοδυναμικό εργαστήριο της Γ´ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ στο Γ.Ν.Ν.Θ.Α  «Η Σωτηρία» πραγματοποιούνται από τις αρχές του 2021 πληθώρα επεμβάσεων που αφορούν […]