13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Νεκρός εντοπίστηκε ο κυβερνήτης του αεροσκάφους που είχε καταπέσει στο Μεσολόγγι

Τραγική αυλαία στην υπόθεση της πτώσης του μονοκινητήριου αεροσκάφους στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ευήνου και Μεσολογγίου, καθώς εντοπίστηκε νεκρός ο κυβερνήτης του.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Κεφαλά, του οποίου το αεροπλάνο κατέπεσε την περασμένη Τετάρτη. Για τέταρτη μέρα σήμερα ισχυρές δυνάμεις σε ξηρά και θάλασσα έκαναν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να εντοπιστεί.

Το άψυχο σώμα του πιλότου ανασύρθηκε από τη θάλασσα ενώ αυτή τη στιγμή γίνεται προσπάθεια να ανασυρθεί και το αεροσκάφος από τον πυθμένα της θάλασσας.

Ο Παναγιώτης Κεφάλας εργαζόταν παλαιότερα ως μηχανικός και ήταν απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας, με πιστοποίηση και για μαχητικά αεροσκάφη.Υπήρξε επίσης καθηγητής Πανεπιστημίου.

Το αεροσκάφος, σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιούσε πτήση από το Μεσολόγγι προς την Πάτρα και όπως ανέφερε ένας ψαράς στο λιμενικό, έχασε απότομα ύψος, προσέκρουσε στη θάλασσα και βυθίστηκε τάχιστα.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως οι δύτες που συμμετείχαν στην αναζήτησή του αεροσκάφους ανέφεραν ότι το σημείο της πτώσης είναι βαθύ και τα ρέματα μπορούσαν να μετακινήσουν το αεροσκάφος ενώ η λάσπη που υπήρχε στο σημείο έκανε το έργο των βατραχανθρώπων πολύ δύσκολο.

Οι δύτες εντόπισαν τελικά το αεροσκάφος σε βάθος πενήντα μέτρων και κοντά στο σημείο που είχε υποδείξει ο αυτόπτης μάρτυρας της πτώσης του αεροσκάφους

ΠΗΓΗ: zougla,newsbomb

Περισσότερα Άρθρα

Σήμερα η κηδεία του Κωνσταντίνου Μίχαλου

Κηδεύεται σήμερα, στις 13:00, από το Α΄ Νεκροταφείο ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο οποίος πέθανε την περασμένη Παρασκευή, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 61 ετών, στο εργοστάσιό του που ήταν στην περιοχή των πυρκαγιών της Β. Αττικής. Επιθυμία της οικογένειάς του είναι, αντί στεφάνων, να κατατεθεί χρηματικό ποσό […]

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίου για την ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

                                      Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι Η Πρωτομαγιά είναι ημέρα ΑΠΕΡΓΙΑΣ και όχι ΑΡΓΙΑΣ. Είναι ημέρα τιμής των εργαζομένων και των κοινωνιών για την εξέγερση των εργατών του Σικάγου, η οποία αποτέλεσε μια από τις κορυφαίες στιγμές διεκδίκησης των εργαζομένων για κοινωνική και οικονομική προκοπή. Ο αγώνας των εργατών του Σικάγου για την καθιέρωση του 8ωρου σήμερα […]