17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Νεκρός 20χρονος ντελιβεράς στη Ραφήνα

Τροχαίο δυστύχημα είχε ένα νεαρό αγόρι που εργαζόταν σε πιτσαρία της Ραφήνας κάνοντας delivery, όταν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να χάσει σχεδόν ακαριαία τη ζωή του. Το δυστύχημα έγινε περίπου στις 23.30 το βράδυ του Σαββάτου στην κάθοδο της Ραφήνας (Εθνικής Αντιστάσεως) στο ύψος της οδού Αθηνών.

Ο άτυχος νέος με καταγωγή από την Αλβανία, πριν από λίγες ημέρες έκλεισε τα 20 του χρόνια. Ήταν κάτοικος της περιοχής της Αγίας Τριάδας στη Ραφήνα. Η αστυνομία, διενεργεί προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες που προκάλεσαν το θανατηφόρο τροχαίο.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής, φίλοι του 19χρονου βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος και άφησαν ένα λουλούδι χωρίς να μπορούν ακόμη και οι ίδιοι να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί.

 

Περισσότερα Άρθρα

“Λαγουδοχωριό” στην πλατεία Μεγαλόπολης!

Η Δημοτική Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Μεγαλόπολης σας καλεί να “ταξιδέψετε” με το ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ως το Λαγουδοχωριό!!! Σάββατο 8 Απριλίου 2023 11:30 π.μ. Πλατεία Μεγαλόπολης Συμμετοχή δωρεάν

Αγία Φωτεινή η Σαμαρείτις

Αγία Φωτεινή η Σαμαρείτις Μεγαλομάρτυρας και ισαπόστολος της Χριστιανικής Εκκλησίας. Πρόκειται για την αμαρτωλή γυναίκα από τη Σαμάρεια, με την οποία συνομίλησε ο Ιησούς Χριστός κοντά στο πηγάδι του Ιακώβ (Ιωάννου δ’, 5-30). Αφού πίστευσε σε Αυτόν, βαπτίστηκε με το όνομα Φωτεινή κι έγινε ένθερμος κήρυκας του Ευαγγελίου. Κατά την παράδοση μαρτύρησε επί Νέρωνος (54-68), μαζί με […]