20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Νεκρό βρέφος 7 μηνών στην Πάτρα

Νεκρό βρέφος 7 μηνών στην Πάτρα

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς ενός βρέφους επτά μηνών το οποίο έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το πρωί της Κυριακής, 21 Μαρτίου, στην Πάτρα.

Το κοριτσάκι παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το διακόμισε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων. Στη συνέχεια, έγινε προσπάθεια ανάνηψης τόσο μέσα στο ασθενοφόρο, όσο και στο νοσοκομείο Παίδων, χωρίς ωστόσο το βρέφος να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Η ίδια οικογένεια, πριν από περίπου δύο χρόνια, είχε χάσει ξαφνικά και άλλο παιδί της, ένα κορίτσι 3,5 ετών.

Φως στα αίτια του θανάτου θα δώσει η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής, ενώ σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα το μωρό δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Πηγή: thebest.gr

Περισσότερα Άρθρα

Η Τροχαία βεβαίωσε 482 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ μέσα σε ένα τριήμερο

Σε 12.774 αλκοτέστ που διενεργήθηκαν σε οδηγούς από την Τροχαία, το τριήμερο από 26 έως και 28 Ιουνίου, σε όλη την Ελλάδα, διαπιστώθηκε ότι 482 οδηγούσαν υπό την επήρεια οινοπνεύματος. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, οι παραβάσεις βεβαιώθηκαν στις εξής περιοχές: 70 στην Κεντρική Μακεδονία, 69 στην Αττική, 67 στην Κρήτη, 66 στην […]

Ό,τι θα ανοίξει τώρα δεν θα ξανακλείσει ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Το ότι θα ανοίξει η αγορά το επόμενο διάστημα θεωρείται σχεδόν δεδομένο και παρά το γεγονός ότι ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης δεν έκανε πρόβλεψη για ημερομηνία ανοίγματος του λιανεμπορίου ξεκαθάρισε πως ό,τι ανοίξει δεν θα ξανακλείσει. Αναφορικά με το άνοιγμα του λιανεμπορίου «Δεν μπορώ να κάνω προαναγγελία του χρόνου, θα ήθελα το συντομότερο δυνατό. […]