18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Νικολέτα και Παύλος σε «καυτές» πόζες στη Μύκονο

Η Νικολέτα Μαυρίδη και ο Παύλος Γαλακτερός είναι αχώριστοι μετά την επιστροφή τους από το Survivor… Οι φήμες έχουν πάρει «φωτιά».

Και λένε ξεκάθαρα: Ο Παύλος Γαλακτερός και η Νικολέτα Μαυρίδη είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Τα δύο παιδιά όπως είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες είχαν έρθει πολύ κοντά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, όπου δημιούργησαν μία πολύ ιδιαίτερη σχέση.

Και όπως φαίνεται διατήρησαν τη στενή τους επαφή και στην Ελλάδα, με τον Παύλο μάλιστα να χωρίζει με το που γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» τη Νικόλ και τον Παύλο μαζί και δεν είναι η πρώτη φορά. Η Μύκονος φαίνεται ότι έχει γίνει το αγαπημένο τους νησί.

Η όμορφη χορεύτρια αναστάτωσε με το μικροσκοπικό ασπρόμαυρο μπικίνι της, ενώ οι δυο τους, δεν σταμάτησαν να κάνουν πλάκα, να βγάζουν selfie και να γελούν.

Στο Νησί των Ανέμων βρέθηκε και ο μπαμπάς του Παύλου, ο πρώην μπασκετμπολίστας Νάσος Γαλακτερός. Ο οποίος έκανε μπάνιο στην ίδια παραλία με τον γιο του και μάλιστα, πατέρας και νεαρός έκαναν… παιχνίδια στη θάλασσα.

Περισσότερα Άρθρα

Χοροί και τραγούδια στο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 5ο YOUTH MUSIC FESTIVAL 2019

Το ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 5ο YOUTH MUSIC FESTIVAL 2019 ξεκίνησε χθες στο Βουλευτικό Ναυπλίου και θα διαρκέσει για 3 ημέρες. Τους συμμετέχοντες στο φεστιβάλ καλωσόρισε ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Θεοδόσης Αντωνιάδης. Η τελετή έναρξης περιείχε ομιλία από τον πρόεδρο του Προοδευτικού Συλλόγου «Ο Παλαμήδης» κ. Θεοδόσιο Σπαντιδέα με θέμα: “Η ιστορία του Ναυπλίου από την αρχαιότητα έως […]

Κορονοϊός: Στους 69 οι νεκροί στην Ελλάδα – Κατέληξε άνδρας από την Κέρκυρα

  Μεγαλώνει δυστυχώς η λίστα των θυμάτων του φονικού ιού στη χώρα μας. Σύμφωνα με τα Μέσα Ενημέρωσης της Κέρκυρας, ο άτυχος άνδρας, ο οποίος ήταν το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού της Κέρκυρας, νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. O 75χρονος είχε διασωληνωθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας και στη συνέχεια διακομίσθηκε στη […]