17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Νοσοκομείο Άργους: Περιορισμός προγραμματισμένων τακτικών εξωτερικών ιατρείων & τακτικών χειρουργείων

 

Νοσοκομείο Άργους: Περιορισμός προγραμματισμένων τακτικών εξωτερικών ιατρείων & τακτικών χειρουργείων

Με γνώμονα την προστασία των πολιτών, σας ενημερώνουμε ότι περιορίζεται η λειτουργία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων (κατά 70%) και Τακτικών Χειρουργείων (κατά 80%) της Ν.Μ. Άργους.

Από τον περιορισμό εξαιρούνται οι έκτακτες και επείγουσες χειρουργικές επεμβάσεις (ογκολογικά περιστατικά, μαιευτικά κλπ) καθώς και οι απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις και θεραπευτικές παρεμβάσεις ασθενών με χρόνια προβλήματα υγείας (χημειοθεραπείες, εγχύσεις φαρμάκων, συνεδρίες σε μονάδα τεχνητού νεφρού) οι οποίες θα υλοποιούνται κανονικά σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Ν.Μ. Άργους, λαμβάνοντας τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης για τις συγκεκριμένες ευάλωτες ομάδες ασθενών.

Παραμένει σε ισχύ η αναστολή του επισκεπτηρίου για όλους τους νοσηλευόμενους, ενώ κατ΄ εξαίρεση επιτρέπεται το επισκεπτήριο στις περιπτώσεις που ο ασθενής βρίσκεται σε κατάσταση απειλητική για τη ζωή του, έπειτα από ειδική άδεια που εκδίδεται από τον Διευθυντή του εκάστοτε τμήματος υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Η άδεια θα αφορά ένα άτομο ανά ασθενή.

2. Ο επισκέπτης δεν θα πρέπει να έχει συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού (βήχας, πυρετός, δύσπνοια) και θα πρέπει να έχει προβεί σε διαγνωστικό έλεγχο για covid-19.

3. Ο επισκέπτης να εφαρμόζει όλους τους κανόνες ατομικής προστασίας και υγιεινής (υγιεινή χεριών, μάσκα πρόσωπου, τήρηση αποστάσεων ).

Το προσωπικό ασφάλειας του νοσοκομείου, σε συνεργασία με τη Διοίκηση, είναι υπεύθυνο για την αυστηρή τήρηση του περιορισμού των επισκεπτηρίων.

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ Γ.Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΣΑΡΙΔΗ

Νοσοκομείο Άργους: Περιορισμός προγραμματισμένων τακτικών εξωτερικών ιατρείων & τακτικών χειρουργείων

Περισσότερα Άρθρα

Κάλαντα του Λαζάρου

Το Σάββατο του Λαζάρου (το Σάββατο πριν από την Κυριακή των Βαΐων) τα παιδιά γυρίζουν τα σπίτια και τραγουδούν τα ειδικά κάλαντα (Λαζαρικά) σε διάφορες παραλλαγές, που εξιστορούν την «εκ νεκρών έγερση» του Λαζάρου. Τελειώνοντας το τραγούδι τους τα Λαζαράκια, όπως αποκαλούνται οι καλαντιστές της ημέρας, συνεχίζουν με ευχετικούς και επαινετικούς στίχους για το σπίτι […]

Γιάννης Μανιάτης: «Μαζί για το όραμά μας για την Αργολίδα»

Φίλες και φίλοι, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, σας καλώ να ψηφίσετε για το μέλλον της πατρίδας μας. Με αγάπη στον άνθρωπο, τη νέα γενιά, τον αγρότη, τον επαγγελματία, το συνταξιούχο. Να επιλέξετε τον πιο άξιο. Αυτόν που ξέρει, μπορεί και θέλει. Αυτόν που διαθέτει γνώσεις, αποφασιστικότητα  και δύναμη να αγωνιστεί για το σήμερα και […]