19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”: 96 γιατροί και νοσηλευτές σε καραντίνα

Σε καραντίνα μπαίνουν συνολικά 96 γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”, όπως για τους υγειονομικούς, καθώς, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με άτομο που έχει μολυνθεί από κορονοϊό.

 

Νωρίτερα την Τετάρτη 13/5, μεγάλη αναστάτωση επικράτησε και στο Νοσοκομείο “Ελπίς”, στο οποίο υπάρχει διασπορά κρουσμάτων κορονοϊού, από θετικό σε ιό ασθενή. Τρεις γιατροί και μία νοσηλεύτρια, καθώς και μία ακόμη ασθενής στην καρδιολογική κλινική, προσβλήθηκαν από τη νόσο COVID-19.  Αγωνία επικρατεί για τα αποτελέσματα των ελέγχων στους υπόλοιπους ασθενείς και το προσωπικό.

Περισσότερα Άρθρα

Δίκη Χρυσής Αυγής: 39 στη φυλακή – Ποιοι μένουν εκτός

Μια ιστορική δίκη, αυτή της Χρυσής Αυγής, έφτασε στο τέλος της, στέλνοντας το διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης στη φυλακή, συνολικά 39 άτομα. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί οι 20 από τους 39. Ηδη έχουν μεταφερθεί αρκετά στελέχη της ΧΑ στη ΓΑΔΑ όπου παραδίδονται: Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Πατέλης, Καζαντζόγλου, Γερμενής, Ηλιόπουλος, Τσακανίκας, Πανταζής και Ευγενικός. Σύμφωνα με την […]

Απολύμανση σε Δημοτικό Σχολείο του Ναυπλίου

Ο Δήμος Ναυπλιέων και οι σχολικές επιτροπές σε στενή συνεργασία με την Δ/νση Πρωτ/μιας Εκπαίδευσης και τις διευθύνσεις των σχολείων, πραγματοποίησαν χθες απολύμανση εντός και εκτός των σχολικών εγκαταστάσεων δημοτικού σχολείου Ναυπλίου στο οποίο υπήρχε η πληροφορία για ύποπτο κρούσμα κορονοϊού. Θα ακολουθήσουν επίσημες ανακοινώσεις από τους αρμοδίους.