19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

«Ξαναβάφτισε» Μίκρα το αεροδρόμιο Μακεδονία ο Τσίπρας

Προβληματίζει η αναφορά που έκανε από τα Σκόπια ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στην συνεργασία που θα έχουν Ελλάδα και Βόρεια Μακεδονία σε θέματα που αφορούν τις υπηρεσίες Πολιτικής Αεροπορίας.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για το ραντάρ που υπάρχει στο «αεροδρόμιο της Μίκρας». Εκεί στάθηκαν πολλοί χρήστες των social media σχολιάζοντας ότι τέτοιο αεροδρόμιο δεν υπάρχει πλέον αλλά υπάρχει το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Ίσως, ο πρωθυπουργός να μπερδεύτηκε και να αναφέρθηκε στο αεροδρόμιο της Μίκρας αλλά η μετονομασία έχει γίνει πριν από πολλά χρόνια σε αεροδρόμιο Μακεδονία. Συγκεκριμένα μέχρι το 1992 ονομαζόταν «Κρατικός Αερολιμένας Μίκρας Θεσσαλονίκης», αλλά μετονομάστηκε το 1992 παίρνοντας το όνομα αεροδρόμιο «Μακεδονίας».

Δείτε το επίμαχο σημείο 5:23 πριν το τέλος:

Κοινές δηλώσεις με τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας

Η σημερινή επίσκεψη αποτελεί την απαρχή της οικοδόμησης μιας μακρόπνοης στρατηγικής συνεργασίας, με την υπογραφή σημαντικών συμφωνιών. Κοινές δηλώσεις με τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, Zoran Zaev, προς τους εκπροσώπους του Τύπου. ????

Gepostet von Alexis Tsipras am Dienstag, 2. April 2019

ΠΗΓΗ: newsit

Περισσότερα Άρθρα

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ: «Το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας καταρρέει και το Υπουργείο κωφεύει»

Παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις μου εντός και εκτός Βουλής για ενίσχυση με ιατρικό προσωπικό των Νοσηλευτικών Μονάδων  Άργους και Ναυπλίου η κατάσταση δείχνει μόνο να χειροτερεύει, ενώ από την πλευρά του το Υπουργείο Υγείας δεν δείχνει καμία διάθεση να καλύψει τις κενές οργανικές θέσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας. Σε 20 περίπου ημέρες συνταξιοδοτείται ο Διευθυντής […]

Κορονοϊός στην Αργολίδα: Τα σημερινά κρούσματα

Από τα 932 νέα κρούσματα κορονοϊού, που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το Σάββατο (05.06.2021), τα 457 εντοπίζονται στην Αττική. Οι περιοχές με διψήφιο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού είναι οι εξής: Αιτωλοακαρνανία 15, Αχαΐα 34, Εύβοια 12, Ηράκλειο 30, Θεσσαλονίκη 85, Κέρκυρα 16, Κοζάνη 13, Λάρισα 41, Μαγνησία 15, Πιερία 15, Ρόδος 10, Φθιώτιδα 10 και Χανιά 15. […]