12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την εκβάθυνση του λιμανιού του Ναυπλίου

Ξεκίνησαν Σήμερα Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, τα έργα για την “Εκβάθυνση Λιμένα Ναυπλίου” από την ανάδοχο εταιρεία E.T.E.Θ. A.E. (ETAIPΕIA TEXNIKΩN EPΓΩN ΘEΣΣAΛONIKHΣ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία από το 2001 ανήκει στον Όμιλο J&P ΑΒΑΞ).

Η εταιρεία αναλαμβάνει την ευθύνη αποπεράτωσης του συνόλου των εργασιών που απαιτούνται για την εκβάθυνση του λιμανιού του Ναυπλίου.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων υπέγραψε πριν λίγες ημέρες την σύμβαση εκτέλεσης του έργου και έχοντας πλήρη γνώση της σοβαρότητας και της τεράστιας σημασίας αυτού. Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο υποδομής για το Ναύπλιο και όλη την ευρύτερη περιοχή προϋπολογισμού 5.500.000€.

Περισσότερα Άρθρα

Πουλάς στην Βουλή: Νομοσχέδιο καταστολής και όχι πρόληψης!

Με αιχμηρό λόγο ο βουλευτής Αργολίδας και γιατρός Αντρέας Πουλάς τοποθετήθηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο αναφορικά με το σχέδιο νόμου για την αναδιάρθρωση και την πολιτ9ική προστασία. Ο κ.Πουλάς ως ειδικός αγορητής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής  μίλησε για πρωτόγνωρες συνθήκες και φαινόμενα που βιώνει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, υπενθύμισε – για όσους ξεχνούν- […]

Εργασίες Εξωραϊσμού σε Δημοτικό κτήριο στην Κοινότητα Θερμησίας

Ο Δήμος Ερμιονίδας με την υπ’ αριθμ. 122/2022 (ΑΔΑ: 9Ψ56ΩΡΡ-Ψ5Ν) ομόφωνη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, παραχώρησε τη δωρεάν χρήση του Δημοτικού κτηρίου, που βρίσκεται βόρεια του Δημοτικού Σχολείου Θερμησίας (πρώην Πνευματικό Κέντρο) στην Κοινότητα Θερμησίας, στον Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Θερμησίας, προκειμένου να καλυφθεί η ανάγκη στέγασής του, καθώς και για να χρησιμοποιηθεί ως χώρος […]