18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ξεκίνησε η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης

Ξεκίνησε σήμερα 15 Οκτωβρίου, η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης που κινείται σημαντικά υψηλότερα σε σχέση με την ίδια χρονική στιγμή πέρυσι.

Ο Δημήτρης Μπινιάρης, πρατηριούχος υγρών καυσίμων, αναφέρθηκε στη ζήτηση των καταναλωτών, αλλά και στην άνοδο της τιμής.

Ωστόσο, μικρή ανάσα θα δώσει το επίδομα θέρμανσης, που θα κυμαίνεται από 100 ευρώ έως και 750 ευρώ και θα δοθεί σε πάνω από ένα εκατομμύριο δικαιούχους.

Περισσότερα Άρθρα

«Το καλάθι του νοικοκυριού»… το νέο σήριαλ στις οθόνες μας

Ξεκίνησε, όπως μάθατε όλοι σας υποχρεωτικά, ακόμα κι εκείνοι που ποτέ δεν σκοπεύουν να το χρησιμοποιήσουν το καλάθι του νοικοκυριού.  Κι επειδή είμαι παλιός στο τηλεοπτικό κουρμπέτι, δεν μπορώ να μην θυμηθώ κι άλλα παλιότερα τηλεοπτικά σήριαλ σαν το καλάθι.  Θυμάται κανείς το περίφημο take away; Τότε ντε, στους δύσκολους καιρούς μετά το πρώτο σκληρό lockdown και στην […]

Δημήτρης Καμπουράκης: Φοροδιαφυγή. Από την γενικολογία στην περιπτωσιολογία

Πήρα κάμποσα απαντητικά και σχολιαστικά mails για το άρθρο της Παρασκευής, στο οποίο έγραψα ότι ο Κωστής (Χατζηδάκης) φέρνει αποτελέσματα με τις παρεμβάσεις του. Τι κατάλαβα απ’ αυτά που διάβασα, έχοντας υπ’ όψη ότι η πλειοψηφία των αναγνωστών του liberal και των άρθρων μου έχουν συγκεκριμένη ιδεολογική κατεύθυνση και πολιτική προτίμηση. Κατάλαβα λοιπόν, ότι η […]