17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ξεκίνησε η μελέτη Στρατηγικού Σχεδιασμού Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων

Ξεκίνημα για τη Μελέτη Στρατηγικού Σχεδιασμού Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων με τηλεδιάσκεψη ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου και της Προέδρου της Τουριστικής επιτροπής Ανάπτυξης Αντιδημάρχου Νάντιας Αναστασίου – Σμυρναίου με τα μέλη της Τουριστική Επιτροπής Ασπιώτη Έλενα, Σκαλίδη Μανώλη, την εκπρόσωπο του ΔΟΠΠΑΤ Βούλα Βαμβακά και τον μελετητή Δημοσθένη Μπρούσαλη.

Με βασικό γνώμονα την συνέργεια και την συμμετοχή, η Τουριστική Επιτροπή Ανάπτυξης του Δήμου Ναυπλιέων, ξεκινάει δημιουργώντας την Ομάδα Έργου η οποία θέτει την βάση για την έναρξη διαβούλευσης στο πλαίσιο της «Μελέτης Στρατηγικού Σχεδιασμού Τουριστικής Ανάπτυξης».

Με κοινές ομαδικές τηλεδιασκέψεις, προσκλήσεις σε θεσμικούς φορείς και σε ιδιώτες η Ομάδα Έργου ανοίγει το πεδίο συλλογής προτάσεων και απόψεων.

Διαβούλευση με βασικούς άξονες και συλλογή απόψεων , ανοιχτή συζήτηση των «αποτελεσμάτων» το επόμενο βήμα μας.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο τουρισμός και ο σχεδιασμός του, μας αφορά όλους και μας χρειάζεται επίσης.

Η γνώμη όλων μετράει, ας γίνουμε συμμέτοχοι».

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Τουρισμού κυρία Νάντια Αναστασίου Σμυρναίου δήλωσε:

«Παρά την πρωτόγνωρη αυτή περίοδο που διανύουμε η οποία μας γεμίζει αβεβαιότητα για το μέλλον, εμείς δεν μένουμε αδρανείς. Με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου μας , και σε συνεργασία με ανθρώπους με διάθεση και γνώσεις για τον Τουριστικό κλάδο κάνουμε τα πρώτα βήματα στην εκπόνηση της Μελέτης Στρατηγικού Σχεδιασμού Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ναυπλιέων. Όπως και ο Δήμαρχος μας Δημήτρης Κωστούρος δηλώνει συνεχώς, η συμμετοχή όλων των πολιτών θα είναι καθοριστική και θα φέρει το μέγιστο αποτέλεσμα.»

Περισσότερα Άρθρα

Ο Ιωάννης Μαλτέζος για τους παραγωγούς λαϊκών αγορών

Στις 14 Ιανουαρίου 2021 ο Δήμος Τριπόλεως εξέδωσε δελτίο τύπου με το οποίο ειδοποιούσε τους δραστηριοποιούμενους (παραγωγούς και πωλητές) στις Λαϊκές Αγορές του Δήμου να μην προσέλθουν για να πωλήσουν τα προϊόντα τους κατά τις Λαϊκές της 16ης Ιανουαρίου 2021.  Την απόφαση τους αυτή έλαβαν κατόπιν  της επιβολής αυστηρότερου λοκντάουν στην Αργολίδα και τη Σπάρτη. […]

Ο καιρός σήμερα Κυριακή του Πάσχα 19 Απριλίου 2020

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 19-04-2020 ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές στα κεντρικά και βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά ασθενείς και από το μεσημέρι στα ανατολικά νότιοι έως 4 μποφόρ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο […]