18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών η δολοφονία του Βούλγαρου στο Άργος;

Την υπόθεση με την δολοφονία του 60χρονου Βούλγαρου που γράψαμε λίγες ώρες πριν, ανέλαβε η διεύθυνση ασφάλειας της Γ.Α.Δ.Α. και επίσης παρών και ο Αστυνομικός Περιφερειακός Διευθυντής Πελοποννήσου Παναγιώτης Πούπουζας.

Το θύμα είχε συλληφθεί κατά το πρόσφατο παρελθόν  για εμπόριο λαθραίων τσιγάρων  και συνάμα ο τρόπος που δολοφονήθηκε δείχνει πως δεν πρόκειται για ληστεία, αλλά για  ξεκαθάρισμα λογαριασμών που ίσως σχετίζεται και με άλλες γνωστές  υποθέσεις της ΓΑΔΑ. Εξού και την έρευνα ανέλαβε η Αθήνα και κατέβηκε ειδική ομάδα σήμανσης και οργανωμένου εγκλήματος προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση. Σε λίγο στον χώρο του εγκλήματος αναμένεται και ο ιατροδικαστής προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια θανάτου και όχι μόνο.

Περισσότερα Άρθρα

Χαρίζουμε δύναμη και ελπίδα σε παιδιά που παλεύουν για την υγεία και τη ζωή τους

Και φέτος ο Δήμος Άργους Μυκηνών και η ΚΕΔΑΜ στηρίζει το έργο του MAKE-A-WISH (Κάνε-μια-ευχή-Ελλάδας). Φορέστε το σκουφί του Αη Βασίλη το οποίο θα προμηθευτείτε από το Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι του Δήμου στην πλατεία του Αγίου Πέτρου και ελάτε να τρέξουμε την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 και να μεταμορφώσουμε ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές […]

Ενετάχθη στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» η υποβολή Πρότασης της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. για την εκπόνηση Σχεδίου Ασφάλειας Νερού, προϋπολογισμού 60.000 ευρώ.

Ενετάχθη στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» η υποβολή Πρότασης της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. για την εκπόνηση Σχεδίου Ασφάλειας Νερού, προϋπολογισμού 60.000 ευρώ. Τα Σχέδιο Ασφάλειας Νερού (ΣΑΝ) αποτελούν μια ολιστική προσέγγιση που σχετίζεται με την ποιοτική διαχείριση των υδάτων από την πηγή του νερού έως και τη διανομή, υιοθετώντας την αρχή των «πολλαπλών φραγμάτων» και εστιάζοντας στην ανάγκη […]