15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Οίακας: Επαναπατρισμός για Μιχόπουλο και ανανέωση με Ευστρατίου

Ο Οίαξ Ναυπλίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία του με τον Μιχόπουλο Μιχάλη και την ανανέωση με τον Ευστρατίου Νικόλαο.

Πίσω στην πόλη μας θα βρεθεί την επόμενη σεζόν 2019-20 ο Ναυπλιώτης Μιχάλης Μιχόπουλος (guard, 1.85 ύψος, 20 χρονών). Μετά από το πέρασμα του για δυο σεζόν στην ομάδα της Καλαμάτας, έχοντας πολύ καλή απόδοση και αποκομίζοντας σπουδαίες εμπειρίες τόσο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ όσο και με την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο Μιχάλης επιστρέφει για να αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας μας.

Επίσης, κανονικά θα συνεχίσει στην ομάδα μας και ο νεαρός forward από το Δρέπανο Νίκος Ευστρατίου (1.98 ύψος, 18 χρονών), ο οποίος πέρυσι συνέβαλε στην ιστορική άνοδο του Οίακα και είναι έτοιμος για το ταξίδι στην Α2.

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε δύναμη καθώς και να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για τα υπόλοιπα παιδιά της περιοχής μας.

Περισσότερα Άρθρα

Τοποθετείται συνθετικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς στο γήπεδο του “Μεσσηνιακού”

Υπεγράφη στην Καλαμάτα, από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και τον πρόεδρο του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου Παναγιώτη Στασινόπουλο, η προγραμματική σύμβαση για τις παρεμβάσεις που πρόκειται να γίνουν στο ιστορικό γήπεδο του “Μεσσηνιακού”, με σημαντικότερη την αντικατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου (προϋπολογισμού 300.000 ευρώ). Στις δηλώσεις του ο κ. Νίκας επεσήμανε: “Διαχειριζόμαστε χρήματα του λαού […]

Οδύνη για την όμορφη Εύα

Το νησί της Σαλαμίνας αλλά και το ελληνικό βόλεϊ έχει βυθιστεί στο πένθος για τον θάνατο της Εύας Πετροχείλου που έπαιζε βόλεϊ στην ομάδα Τελαμώνας. Η 18χρονη πασαδόρος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 18 ετών και ύστερα από τροχαίο δυστύχημα.  Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και οδηγούσε 24χρονος φίλος της, εξαιτίας της μεγάλης ταχύτητας, […]