19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Οίακας Ναυπλίου: Πρώτα η νίκη και μετά…ας αρχίσουν οι χοροί

Οίακας Ναυπλίου-ΚΑΟ Κορίνθου αύριο στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου, για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της B’ Εθνικής κατηγορίας.

ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΙΑΚΑ

Τελευταίο παιχνίδι μπροστά στο Ναυπλιακό κοινό, το κοινό μας, που με νίκη σφραγίζουμε το εισιτήριο για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η δύναμη της φωνής σας, για ακόμα μια φορά , θα είναι η δύναμη μας, στο δύσκολο αυτό παιχνίδι με τον ΚΑΟ Κορίνθου αύριο Κυριακή 12/5 και ώρα 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου.

Ο Βοηθός προπονητή Γιώργος Μπούκουρας και ο παίκτης Φάνης Κουμπούρας, απευθυνόμενοι στους φίλους της ομάδας για το αυριανό παιγνίδι τόνισαν:

Γιώργος Μπούκουρας– Βοηθός Προπονητή:

Μόνο νίκη τίποτα άλλο για την ομάδα μας την Κυριακή.
Όλοι οι κόποι της χρονιάς που περνά, κρίνονται το απόγευμα της Κυριακής.
Οι παίκτες μας είναι έτοιμοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από την νίκη και την άνοδο στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία.

Φάνης Κουμπούρας– Παίκτης:

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της χρονιάς και κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας καθώς θέλουμε μια νίκη στα επόμενα δύο παιχνίδια για να εξασφαλίσουμε την άνοδο στη. Α2 Εθνική κατηγορία.
Αύριο υποδεχόμαστε την Κόρινθο στο γήπεδο μας και θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί που έχουμε από την αρχή της χρονιάς στα εντός έδρας παιχνίδια μας.
Το παιχνίδι θέλει προσοχή γιατί είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου μας είχε κερδίσει!!
Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο αύριο για να απολαύσουμε ένα ωραίο παιχνίδι!!

Περισσότερα Άρθρα

Australian Open: Στους «16» ο Τσιτσιπάς, 3-1 τον Περ

Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων για δύο ώρες και 45 λεπτά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, προκρίθηκε στους «16» Australian Open, που διεξάγεται στην Μελβούρνη, καθώς επικράτησε με 6-3, 7-5, 6-7(2), 6-4 του Γάλλου, Μπενουά Περ. Στο πρώτο σετ, ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 4 της παγκόσμιας […]