15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

ΟΑΕΔ Δώρο Χριστουγέννων: Ποιοι άνεργοι δικαιούνται -Πότε θα καταβληθεί

«Κλείδωσε» σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η ημερομηνία της έναρξης της καταβολής του δώρου Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ προς τους δικαιούχους άνεργους που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Οργανισμού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η καταβολή του δώρου Χριστουγέννων στους χιλιάδες ανέργους θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί σταδιακά σε δύο με τρεις μέρες.

Ποιοι άνεργοι όμως δικαιούνται δώρο Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα όσοι άνεργοι λαμβάνουν επίδομα του ΟΑΕΔ, δικαιούνται και δώρο Χριστουγέννων από τον οργανισμό εφόσον έχουν επιδοτηθεί το διάστημα από 1 Μαΐου έως και 31 Δεκεμβρίου 2018.

Ο ΟΑΕΔ όπως κάθε χρόνο παρέχει στους άνεργους που λαμβάνουν επίδομα ανεργίας, Δώρο Χριστουγέννων ίσο με το ποσό της τακτικής επιδότησης εάν έχουν πάρει επίδομα από 1 Μαΐου έως 31 Δεκεμβρίου και αναλογία σε όσους έχουν πάρει επιδότηση για μικρότερη διάρκεια ίση με 3 ημερομίσθια ανά μήνα επιδότησης.

Το ποσό που δικαιούνται οι επιδοτούμενοι άνεργοι είναι ίσο με το επίδομα ανεργίας εφόσον έπαιρναν το βοήθημα από 1ης Μαΐου μέχρι 31 Δεκεμβρίου. Εφόσον έπαιρναν επίδομα για διάστημα μικρότερο από το παραπάνω θα δικαιούνται οικονομική ενίσχυση ίση με τρία (3) ημερήσια επιδόματα ανεργίας για κάθε μήνα επιδότησης.

ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr

Περισσότερα Άρθρα

«Έπεσαν» Facebook και Instagram σε πολλές χώρες της Ευρώπης

Προβλήματα στην πρόσβαση στο Facebook, καθώς και στα συνδεόμενα με αυτό κοινωνικά δίκτυα Instagram και Whatsapp, έχουν παρουσιαστεί το μεσημέρι της Τετάρτης σε πολλές χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, αλλά και στην Ελλάδα. Προβλήματα στην πρόσβαση στο Facebook, καθώς και στα συνδεόμενα με αυτό κοινωνικά δίκτυα Instagram και Whatsapp, έχουν παρουσιαστεί το μεσημέρι της Τετάρτης σε […]

Πάτρα: Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας μέσα στο σπίτι του

Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας στην Πάτρα στο σπίτι του, στην οδό Θεμιστοκλέους 44. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, συγγενείς του άτυχου άνδρα τον αναζητούσαν εδώ και λίγες ημέρες χωρίς να καταφέρουν να επικοινωνήσουν μαζί του. Χθες μετά από επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, που μπήκε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, ο άνδρας βρέθηκε νεκρός. Άμεσα […]