17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Οδηγίες από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Ναυπλιέων

Ο Δήμος Ναυπλιέων συνιστά στους δημότες ιδιαίτερη προσοχή για τις νυχτερινές και σύντομο διάστημα κατά τις πρωινές ώρες λόγω επιδείνωσης του καιρού με έντονες βροχοπτώσεις μικρής διάρκειας.

 

Αναλυτικότερα:

Από σήμερα το βράδυ Κυριακή (24-01-2021) προβλέπεται νέα επιδείνωση του καιρού, η οποία θα επηρεάσει από τα νοτιοδυτικά τη νότια κυρίως χώρα, με κύρια χαρακτηριστικά για την Ανατολική Πελοπόννησο:

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες στα νότια κυρίως θαλάσσια – παραθαλάσσια, και γρήγορη βελτίωση.

Αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Από το βράδυ θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 5 με 7 και τις πρώτες πρωινές στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι η Υπηρεσία μας θα επανέλθει με νέο Δελτίο για την επιδείνωση που έρχεται Τρίτη και Τετάρτη.

Σε κάθε περίπτωση, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ναυπλιέων είναι σε επιφυλακή, προετοιμασμένη να επέμβει όπου χρειαστεί.

Οι πολίτες μπορούν κατά τη διάρκεια όλου του 24ώρου να καλούν το 697-0998812 για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη προκύψει.

Ναύπλιο 25/1/2021

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΑΒΡΗΛΟΣ

Περισσότερα Άρθρα

Άγιος Ξενοφών

Όσιος της Ορθόδοξης Εκκλησίας, η μνήμη του οποίου τιμάται στις 26 Ιανουαρίου. Την ημέρα αυτή γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα Ξενοφών και Ξενοφούλα. Ο Ξενοφών καταγόταν από την Κωνσταντινούπολη κι έζησε τα χρόνια του αυτοκράτορα Ιουστινιανού (527-565). Πέρασε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του ως ασκητής στην Παλαιστίνη μαζί με τη σύζυγό του Μαρία και […]

Αναζητείται γέροντας σε τρεις νομούς

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της πυροσβεστικής από τρεις νομούς για έναν ηλικιωμένο άνδρα 85χρονών σε ορεινή τοποθεσία ανάμεσα στην Αργολίδα, Αρκαδία και Κορινθία Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή μεταξύ το χωριού  Σκοτεινή του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα, την Κανδήλα στο νομό Αρκαδίας και το χωριό Λαύκα Κορινθίας. Οι έρευνες […]