20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Οδηγίες από το Δήμο Άργους – Μυκηνών έναντι συνεπειών ενδεχόμενης εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων

Από τον Τομέα Καθαριότητας του δήμου Άργους Μυκηνών εκδόθηκε η εξής οδηγία:

Έναντι συνεπειών ενδεχόμενης εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων καλούνται οι κάτοικοι και επαγγελματίες του Δήμου μας να αποφύγουν κάθε νέα εναπόθεση κλαδεμάτων και ογκωδών αντικειμένων στους δρόμους του δήμου μας, τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή.

Τα παραπάνω εξασφαλίζουν το δήμο από περαιτέρω προβλήματα κατά τη διάρκεια της κρίσης.

Εργαζόμαστε διαρκώς για την καθαριότητα στο δήμο μας και ζητούμε τη συμπαράσταση σας στις δύσκολες ημέρες που ακολουθούν για την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Περισσότερα Άρθρα

Ομιλία του Πρωθυπουργού στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων για την «Αναβάθμιση του σχολείου, ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις»

Κυρίες και κύριοι βουλευτές, πριν από περίπου 25 μήνες η Κυβέρνηση κατέθετε σε αυτήν εδώ την αίθουσα, μόλις το 2ο νομοσχέδιο της, τις πρώτες σημαντικές ρυθμίσεις για το ζήτημα της δημόσιας παιδείας. Έκτοτε -όπως είπε και η Υπουργός- μεσολάβησαν δεκάδες παρεμβάσεις σε όλη την εκπαιδευτική κλίμακα, τέτοιας έκτασης, που πράγματι μπορούμε να πούμε ότι ένα […]

Γ. Γαβρήλος: Μπέοι και Αγοραστοί είναι το πρότυπο της ΝΔ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Κατά τη χθεσινή συζήτηση του Νομοσχεδίου της Κυβέρνησης που αλλάζει άρδην και με αντιδημοκρατικό τρόπο τη λειτουργία των ΟΤΑ, τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Γιώργος Γαβρήλος.https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=lCzrxaCG3nM Για το πραξικόπημα στην σύνθεση της ΑΔΑΕ «Η αυθαίρετη αντικατάσταση μελών της ΑΔΑΕ, όλως τυχαίως μια μέρα πριν ανοίξει η συζήτηση στην Αρχή σχετικά με την άρνηση της […]