19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία: Αρνητής του εμβολίου σκότωσε το γιό του για να μην εμβολιαστεί

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού ήταν η αφορμή για να δολοφονήσει ένας 49χρονος τον 9χρονο γιο του, καθώς δεν επέτρεπε στη μητέρα του να εμβολιαστούν!

Ο Stephen O’Loughlin από το Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν εδώ και μήνες φανατικός υποστηρικτής του αντιεμβολιαστικού κινήματος καθώς είχε υιοθετήσει θεωρίες συνωμοσίας που έλεγαν πως το εμβόλιο θα είχε μέσα τσιπάκι ελέγχου.

O 49χρονος δολοφόνος

Ο 49χρονος βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου με τη σύζυγό του, Lesly Hu, η οποία τον είχε εγκαταλείψει μαζί με τον 9χρονο γιο τους, Pierce.

Ο Pierce

Σε μια από τις επισκέψεις του Pierce στον πατέρα του έγινε η τραγωδία. Ο Stephen εκτέλεσε τον ίδιο του το γιο με μια σφαίρα στο κεφάλι ενώ στη συνέχεια πυροβόλησε ξανά, αυτή τη φορά στο δικό του κεφάλι.

Τις δυο σωρούς βρήκε η Lesley η οποία ανησύχησε καθώς δεν απαντούσε κανείς στα τηλεφωνήματά της.

Σύμφωνα με την San Franciso Chronicle, ο Stephen ήταν εμμονικός με τις θεωρίες συνωμοσίας ενώ είχε δώσει τη συγκατάθεσή του για να εμβολιαστεί ο Pierce, μετά από ομηρικούς καυγάδες με τη Lesley.

Να σημειωθεί πως ο Stephen δεν ήθελε να εμβολιαστεί ο γιος του, ούτε όταν ήταν μωρό…

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Περισσότερα Άρθρα

Τρίπολη : Ξεχωριστές εκδηλώσεις για τον Κ. Καρυωτάκη

Ένα τετραήμερο εκδηλώσεων έχει προγραμματίσει ο Δήμος Τρίπολης με τίτλο “Ο Κήπος του Ποιητή, Οδός Καρυωτάκη” από σήμερα Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 έως και την Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021. Σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων που έχει ανακοινωθεί από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Τρίπολης οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, […]

Τιμήθηκε ο συγγραφέας Γιώργος Μουσταΐρας

Στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών στην Αθήνα, έγινε το περασμένο Σάββατο, η απονομή των τιμητικών διακρίσεων του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πεζογραφίας που διοργάνωσε το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς «ΚΕΦΑΛΟΣ». Στην Κατηγορία «Διήγημα με ελεύθερο θέμα» Ενηλίκων, μεταξύ των τιμηθέντων με ΕΠΑΙΝΟ ήταν και ο Αργείος συγγραφέας Γιώργος Ν. Μουσταΐρας, που συμμετείχε με το […]