18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Οι αστυνομικοί της Αργολίδας τίμησαν τον προστάτη τους Άγιο Αρτέμιο

H 20η Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ως θεσμό, για την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία.

Γιόρτασαν τον προστάτη τους Άγιο Αρτέμιο οι αστυνομικοί της Αργολίδας

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, τέλεσε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου, Θεία Λειτουργία και ακολούθως Δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου, ιερουργούντος του εφημέριου του Ιερού Ναού π. Παναγιώτη Κιντή.

Μετά τη Δοξολογία αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και ακολούθησε μικρή Δεξίωση στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο Διευθυντής Αστυνομίας Αργολίδας Λάμπρος Κατσαντώνης, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, Γιάννης Γκιόλας και Ανδρέας Πουλάς, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου Γιάννης Μαντζούνης, εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού και των ενώσεων αποστράτων.

Περισσότερα Άρθρα

Συνάντηση φορέων για τη «Λευκή Νύχτα» που ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ φέτος στην Τρίπολη

Την Τετάρτη 6 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αρκαδίας συνάντηση των συνδιοργανωτών φορέων του θεσμού της «Λευκής Νύχτας», του Δήμου Τρίπολης, του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, προκειμένου να συζητηθεί το τι μέλλει γενέσθαι με τον θεσμό φέτος. Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Τρουπής και ο Α΄Αντιπρόεδρος κ. […]

Πρόσκληση σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση για την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια

Η ενεργειακή κρίση και η ακρίβεια είναι τα δύο θέματα που πρωταγωνιστούν αρνητικά στις έγνοιες, κάθε εργαζόμενου, κάθε επαγγελματία, κάθε συνταξιούχου, κάθε πολίτη αυτής της χώρας. Αρνητικοί πρωταγωνιστές στην αγωνία του καθενός από εμάς για το πως θα βγάλει το μήνα, για το πως θα ανταπεξέλθει στις ανάγκες και υποχρεώσεις του και αυτό το δύσκολο […]