19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Οι γυναίκες του Άργους έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τον μητρικό θηλασμό

Η Ομάδα Αργολίδας Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας και το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, διοργάνωσαν σήμερα και στο Άργος (στο Cafe RETRO στην Πλατεία Αγίου Πέτρου) εκδήλωση – γιορτή για το μητρικό θηλασμό, στο πλαίσιο του Πανελλαδικού ταυτόχρονου δημόσιου Θηλασμού.

Από τo 1992 καθιερώνεται διεθνώς ο εορτασμός της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από την WABA (Παγκόσμια συμμαχία για την προώθηση του θηλασμού), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη UNICEF, στις 1 – 7 Αυγούστου.

Σε αυτή τη γιορτή η Ομάδα Αργολίδας Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας συμμετείχε για 7η συνεχόμενη χρονιά με σκοπό την προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία «από μητέρα προς μητέρα».

 

Περισσότερα Άρθρα

Το «ΧΟΡΟΣΗΜΟ» παραδίδει καπάκια στην «ΟΔΥΣΣΕΙΑ»

Μέσα από τις δύσκολες εποχές που ζούμε και προκειμένου να στηρίξουμε το έργο του Συλλόγου ατόμων με ειδικές ανάγκες και μαθησιακές δυσκολίες Νομού Αργολίδας «Οδύσσεια», συνεχίζουμε την προσπάθεια συλλογής πλαστικών καπακιών για την κατασκευή αναπηρικών αμαξιδίων αλλά κ άλλων ειδικών βοηθημάτων. Για άλλη μια φορά τα μέλη μας ανταποκρίθηκαν ώστε να συμβάλλουμε με το τρόπο […]

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Ζαχαριάδης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 55 ετών ο δημοσιογράφος Νίκος Ζαχαριάδης. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ ο Νίκος Ζαχαριάδης βρισκόταν σε επαγγελματικό ραντεβού όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία. Κατά την ίδια πηγή ο Νίκος Ζαχαριάδης εξέπνευσε κατά τη διακομιδή του σε νοσοκομείο. O Nίκος Ζαχαριάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966, και αφού τελείωσε […]