18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Οι επισημάνσεις του Ανδρέα Πουλά για το ελαιόλαδο

Ο Βουλευτής Αργολίδας του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Πουλάς, παρευρέθηκε στην 8η Γιορτή Ελαιολάδου και Ελιάς στο Κρανίδι.

Το ιερό δένδρο της θεάς Αθηνάς που οι καρποί του έγιναν συνώνυμο της υγείας και της ευεξίας παράγει στην περιοχή του Κρανιδίου ένα φημισμένο παρθένο ελαιόλαδο. Μεταξύ άλλων τόνισε :
• Την αναγκαιότητα της συμβασιοποίησης του έργου μεταφοράς νερού από τον Ανάβαλο στην Ερμιονίδα
• Την ανάγκη αποτελεσματικότερης αντιμετώπισης του δάκου της ελιάς και των άλλων ασθενειών που πλήττουν την παραγωγή
• Τη σημασία της τυποποίησης του ελαιολάδου για να πετύχουμε καλύτερες τιμές και να μην πωλείται χύμα δίνοντας την δυνατότητα στους εμπόρους και στους μεσάζοντες να κερδοσκοπούν εις βάρος των παραγωγών.
• Την ανάγκη εύρεσης νέων αγορών σε όλο τον κόσμο
• Τη σημασία της συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Περισσότερα Άρθρα

Αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ η Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Παρελθόν αποτελεί για τους ΑΝΕΛ η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Με επιστολή που έστειλε προς τον Πάνο Καμμένο, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη τον ενημερώνει πως αποχωρεί από το κόμμα, καθώς έχει διαφωνίες σε κρίσιμα θέματα που αφορούν την χώρα. Επίσης κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο για άσχημη συμπεριφορά τόσο απέννατί της όσο και απέναντι σε άλλους συναδέλφους. […]

Ο πρωθυπουργός στην Τρίπολη

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα πραγματοποιήσει ομιλία, τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου,  στις 7 το απόγευμα, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.