20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Οι “λύκοι” στον…έβδομο ουρανό

Η νίκη του Παναργειακού με 2-0 στο Κρανίδι επί της ‘Ένωσης Ερμιονίδας, ήρθε την πλέον κατάλληλη στιγμή για την ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου.

Στην ουσία ήταν ένα κομβικό παιχνίδι σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον Παναργειακό να έχει πληγεί από σοβαρούς τραυματισμούς. Στο τοπικό ντέρμπι δεν αγωνίστηκε ο αρχηγός, Χάρης Μπριλάκης αλλά και οι Καδάς-Κυριακόπουλος, τρεις παίκτες εκ των βασικών της ομάδας. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι όμως μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν το πάθος και η αποφασιστικότητα όλων των παικτών που αγωνίστηκαν και για αυτούς που απουσίαζαν. 

Ο Παναργειακός με την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, ενώ η Καλαμάτα έχει 27 και ο Ασπρόπυργος 22. Οι “λύκοι¨ όμως έχουν αγώνα λιγότερο, αυτόν με τον ΑΟ Εικοσιμίας που δεν έγινε την 8η αγωνιστική στην Κεφαλλονιά καθώς δεν κατάφεραν να μεταβούν λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών. Μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου έχουν να υποδεχτούν την Πελλάνα (την προσεχή Κυριακή, 10η αγωνιστική), και τον Μανδραικό (12η αγων.) ενώ εκτός έδρας θα αντιμετωπίσουν τον Α.Ο.Κατασταρίου( 11η ) και τον Πάμισο (13η). 

Συγχαρητήρια με… πολλούς αποδέκτες

Το Διοικητικό συμβούλιο του Παναργειακού εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρει:

1. Ευχαριστούμε την ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας για την άψογη φιλοξενία κατά τον μεταξύ μας αγώνα και δεσμευόμαστε για ανάλογη φιλοξενία στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου.

2.Πολλά μπράβο θέλουμε να δώσουμε στους ποδοσφαιριστές μας και στο προπονητικό team , όχι μόνο για την νίκη τους , αλλά και για την ως τώρα παρουσία τους στο πρωτάθλημα.

3. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους φιλάθλους μας που ταξίδεψαν και υποστήριξαν την ομάδα μας. Η στήριξη σας δυναμή μας! Ελπίζουμε στο ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι μας να είστε όλοι εκεί. Χρειαζόμαστε την στήριξη όλων σας….η παρουσία σας στο ΔΑΚ Άργους είναι περισσότερο απαραίτητη από κάθε άλλη φορά!

Περισσότερα Άρθρα

15ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ το Σαββατοκύριακο

O Ac3 (Argolis Classic Car Club) συνδιοργανώνει με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Άργους-Μυκηνών με επίκεντρο την Αργολίδα, το 15ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021. Το 15ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ ξεκινώντας από τις ιστορικές, γραφικές διαδρομές του Δήμου Άργους-Μυκηνών, Μύλοι, Κιβέρι, συνεχίζει προς Άστρος, Πάρνωνα, Ελαιοχώρι, Ανδρίτσα, Βελανιδιά επιστρέφει στη […]

Tennis Open Day Για Παιδιά Και Γονείς Στα Γήπεδα Του ΡΗΓΑ ΑΟΑΑ Και Του Athlisis Tennis Club!

Για δεύτερη χρονιά στην αφετηρία της νέας τενιστικής σεζόν ανοίγουμε τις εγκαταστάσεις και τα γήπεδα μας σε μικρούς και μεγάλους, προκειμένου να έχουν μια πρώτη επαφή με τον συναρπαστικό κόσμο του τένις και μια πρώτη γνωριμία με τους προπονητές και τις προπονήτριες του ομίλου! Προσκαλούμε, λοιπόν, παιδιά και γονείς να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις μας το […]