18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Οι μίνι-πρωταθλητές του Διομήδη στον Δημήτρη Καμπόσο

Τα “Λυκάκια” που αναδείχθηκαν στην Έδεσσα πριν λίγο καιρό πρωταθλητές Ελλάδας χάντμπολ στην κατηγορία των μίνι αγοριών, υποδέχθηκε σήμερα ο Δημήτρης Καμπόσος.

Ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών “μοίρασε” συγχαρητήρια στα ταλεντάκια του Διομήδη που έδειξαν τις ικανότητες τους και ανέβηκαν στην κορυφή, άξιοι πρωταθλητές. Ο κ.Καμπόσος χάρισε στα παιδιά αναμνηστικά δώρα και την διαβεβαίωση πως θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της ομάδας του Διομήδη όσο και στις ακαδημίες του  ώστε να συνεχίσουν τον δρόμο των επιτυχιών.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των μικρών μας αθλητών και είμαι σίγουρος πως οι επιτυχίες θα συνεχιστούν. Ο Διομήδης και στις ακαδημίες και στην κατηγορία των ανδρών έχει μπει σε μια νέα πορεία η οποία θα τον οδηγήσει  και πάλι στην αίγλη που του αξίζει. Έχουμε σηκώσει τα μανίκια και θα δουλεύουμε ολοι μαζί για να γίνει πάλι ο Διομήδης,ο Διομήδης της Ελλάδας και της Ευρώπης».

Οι μικροί αθλητές μαζί με τους προπονητές τους κ. Αντώνη Δάσκαλο, κ. Γιάννη Χαντέλη και  την έφορο Γεωργία Στεργίου προσέφεραν αναμνηστικά δώρα στον Δήμαρχο και μια μπάλα με τις υπογραφές των πρωταθλητών.

Παράλληλα, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την συνεισφορά του στην συμμετοχή της ομάδας μίνι στο Πανελλήνιο τουρνουά της Έδεσσας.

Περισσότερα Άρθρα

Γιώργος Δέδες:”Ο κ. Τατούλης δεν έχει κουραστεί να επιδίδεται στο προσφιλές του παιχνίδι των επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων”

Από την Πανεπιστημιακή Σχολή και το ΤΕΙ Πελοποννήσου ξεκίνησε προχθές την περιοδεία του στο Δήμο Καλαμάτας  ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Δέδες. Στη συνέχεια, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο» επισκέφθηκε καταστήματα στο εμπορικό κέντρο της Καλαμάτας και μίλησε με πολίτες κι επιχειρηματίες. Το απόγευμα, ο Γιώργος Δέδες πραγματοποίησε περιοδεία σε […]

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Διακογιάννης που η φωνή του μας ένωνε και μας δονούσε…

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 91 ετών, άφησε ο μεγάλος δημοσιογράφος, συγγραφέας, ραδιοσχολιαστής και παρουσιαστής αθλητικών εκπομπών, Γιάννης Διακογιάννης. O Γιάννης Διακογιάννης ήταν ένας από τους πρωτοπόρους της αθλητικής δημοσιογραφίας και υπήρξε για χρόνια παρουσιαστής της «Αθλητικής Κυριακής». Βιογραφικό Γεννήθηκε στη Αθήνα όπου και ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από την εφηβική ηλικία, με ιδιαίτερη αδυναμία […]