17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ολοκληρώθηκε η αποστολή αλληλεγγύης στο Δαμάσι απο τον Ολυμπιακό


Η αποστολή αλληλεγγύης εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους συμπολίτες που έμειναν χωρίς στέγη μετά τον καταστροφικό σεισμό στην περιοχή της Ελασσόνας ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 29/3. Όπως ενημέρωσαν οι «ερυθρόλευκοι»:

«Η ανθρωπιστική βοήθεια στους συμπολίτες μας που έμειναν χωρίς στέγη μετά τον καταστροφικό σεισμό αλλά και τους μετασεισμούς στην περιοχή της Ελασσόνας ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 29/3. Από το γήπεδο Καραϊσκάκη ξεκίνησε το πρωί το καραβάνι αλληλεγγύης με το πούλμαν του Ολυμπιακού να ηγείται και να ακολουθούν οι νταλίκες με τους οικίσκους».

Ο αρχηγός αποστολής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του «Γ. Καραϊσκάκης» Βασίλης Βασιλειάδης, παρέδωσε τα κλειδιά από τα 4 πλήρως εξοπλισμένα στον Μητροπολίτη Ελασσόνας Χαρίτωνα ο οποίος δήλωσε: «Με την παράδοση σήμερα των τεσσάρων τελευταίων οικίσκων ολοκληρώνεται η μεγάλη προσφορά του μεγάλου ευεργέτη της Μητροπόλεώς μας, του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και για μία ακόμα φορά θέλω να εκφράσω τις βαθύτατες και ευγνώμονες ευχαριστίες μου».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας υπογράμμισε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων των συνδημοτών μου για αυτή τη μεγάλη προσφορά του κ. Μαρινάκη προς τους σεισμοπαθείς της περιοχής μας».

Αυτή τη φορά, δωρίστηκαν επιπλέον μπάλες, παπούτσια και αθλητικός ρουχισμός στην τοπική ομάδα Δαμασιακό με τον Ολυμπιακό να συμβάλει και πάλι με είδη πρώτης ανάγκης, καθαρισμού κ.τ.λ.

Τέλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Νίκος Λιούπας επεσήμανε: «Από σήμερα είκοσι οικογένειες πληγείσες από το σεισμό θα βρουν στέγη στους οικίσκους που μας έχει στείλει ο κ. Μαρινάκης. Εύχομαι η κίνηση αυτή να βρει κι άλλους μιμητές. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές χρειάζεται η προσφορά όλων».

Περισσότερα Άρθρα

Πάρτι υποδοχής παιδιών πρώτης δημοτικού στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους

Με μεγάλη χαρά για άλλη μια χρονιά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους σε συνεργασία με τις δασκάλες της Α΄ τάξης διοργάνωσε την υποδοχή των μαθητών που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στο σχολείο μας. Οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία σε χαρούμενο κλίμα να έρθουν σε επαφή με τους χώρους […]

Η πυρκαγιά Ντίξι κατακαίει την Καλιφόρνια

Μια τεράστια πυρκαγιά που μαίνεται στην Καλιφόρνια τις τελευταίες ημέρες και η οποία έχει ήδη κατακάψει 770.000 στρέμματα βλάστησης έχει γίνει τόσο μεγάλη που έχει δημιουργήσει δικό της κλίμα, ένα γεγονός που αναμένεται να καταστήσει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των πυροσβεστών. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, 5.400 πυροσβέστες έχουν κινητοποιηθεί για να αντιμετωπίσουν την πυρκαγιά […]