19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία

Σε εξέλιξη είναι, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε την Τετάρτη το απόγευμα σε δασική έκταση στην περιοχή Κολοκυθάς, στον δήμο Ήλιδας, στην Ηλεία.

Στην περιοχή επιχειρούν περίπου 70 πυροσβέστες με 23 οχήματα και τρία πεζοπόρα τμήματα, που προσπαθούν να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο μακριά από κατοικημένες περιοχές.

Στο μεταξύ, σε ύφεση βρίσκεται, σύμφωνα πάντα με την πυροσβεστική, η φωτιά που ξέσπασε τις απογευματινές ώρες την Τετάρτη στην περιοχή Πουλίτσι, στο δήμο Μεσσήνης, στην Μεσσηνία.

Στο σημείο επιχειρούν περίπου 50 πυροσβέστες με 15 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά και να αντιμετωπίσουν τυχόν αναζωπυρώσεις.

Περισσότερα Άρθρα

Πληρωμές αύριο από τον ΕΛΓΑ

Αύριο, Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020, καταβάλλονται από τον ΕΛ.Γ.Α. αποζημιώσεις στις καλλιέργειες του φυτικού και ζωικού κεφαλαίου, ύψους 14.787.235,68 ευρώ σε 9.301 δικαιούχους. Οι αποζημιώσεις καλύπτουν ζημίες του 2020 ενώ συνεχίζεται και η αποπληρωμή για τις καταστροφές που σημειώθηκαν από τον Μεσογειακό κυκλώνα «ΙΑΝΟ» τον Σεπτέμβριο του 2020. Η εκκαθάριση των υποχρεώσεων του ΕΛ.Γ.Α., ως […]

Καιρός για… παραλία το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου πλησιάζει και σύμφωνα με την επιστημονική ομάδα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (meteo.gr) ο καιρός θα παραμείνει… καλοκαιρινός. Όπως εξηγεί στο iefimerida.gr ο δρ. Κώστας Λαγουβάρδος, δ/ντης ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (meteo.gr), οι θερμοκρασίες παραμένουν σχετικά υψηλές για την εποχή -την Τετάρτη καταγράφηκαν και 30άρια στη χώρα- και «ο καιρός […]