20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

ΟΠΕΚΑ: Καταβολή επτά επιδομάτων την επόμενη εβδομάδα (ημερομηνίες)

Ο ΟΠΕΚΑ ανακοινώνει και επίσημα ότι τις επόμενες μέρες θα καταβληθούν μια σειρά από  κοινωνικά επιδόματα και παροχές στις παρακάτω ημερομηνίες:

Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου: Καταβολή Επιδόματος Παιδιού, Προνοιακών Αναπηρικών και Διατροφικών Επιδομάτων.

Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου: Καταβολή Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), Επιδόματος Στέγασης (ενοικίου), Στεγαστικής Συνδρομής, Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων και σύνταξη υπερηλίκων, Επίδομα Ομογενών.

Να σημειωθεί ότι, από τη στιγμή που η δόση προγραμματίζεται 25 του μήνα και με δεδομένο ότι πέφτει Δευτέρα, υπάρχει ενδεχόμενο τα χρήματα να φανούν από την Παρασκευή το βράδυ στις τράπεζες για να μπορούν να τα πάρουν όσοι έχουν πρόσβαση σε ΑΤΜ. Ανάλογη κίνηση (να μπουν δηλαδή τα χρήματα νωρίτερα, λόγω Σαββατοκύριακου), έχει ξαναγίνει κατά το παρελθόν.

Περισσότερα Άρθρα

Στο Λουτράκι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας

Στο δήμο Λουτρακίου – Παραχώρας – Αγίων Θεοδώρων, βρέθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας και μαζί με το δήμαρχο, Γιώργο Γκιώνη, επισκέφθηκε διάφορους χώρους, ενώ ακολούθησε σύσκεψη στο δημαρχείο Λουτρακίου, παρουσία και του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, Τάσου Γκιολή. Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τα σκουπίδια, με το “Ράλι Ακρόπολις” μιας και θα γίνει σύσκεψη […]

Με συνοδεία της αστυνομίας ένα μικρό παιδί στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

Σήμερα το μεσημέρι η Αστυνομία κλήθηκε να συνοδεύσει εσπευσμένα αυτοκίνητο που μετέφερε ένα παιδάκι από το Νοσοκομείο του Άργους σε αυτό του Ναυπλίου. Το παιδί μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο από τους γονείς του και αστυνομικοί από Άργος και Ναύπλιο με περιπολικά και με μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ προπομπούς, άνοιξαν δρόμο. Μέσα σε πολύ λίγα λεπτά το […]