15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Οργή Ερντογάν για Med 7: Θέλετε να μας φάτε αλλά είμαστε πολύ μεγάλοι, δεν θα τα καταφέρετε

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στην Τουρκία οι αποφάσεις της MED7 στην Κορσική και η συμμαχία της Ελλάδας με τη Γαλλία. Αυτό προκύπτει από τη νέα αντίδραση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αλλά και τις αναφορές του τουρκικού Τύπου.

Ο Ταγίπ Ερντογάν αντέδρασε με ένα tweet και μια δήλωση από τότε που ήταν δήμαρχος Κωνσταντινούπολης. Ειδικότερα επέλεξε -σε πρώτη φάση- να «απαντήσει» στη Med-7 και τα όσα είπαν Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν με την ανάρτηση ενός βίντεο. Το ανέβασε περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα στον προσωπικό (και όχι της προεδρίας) λογαριασμό του στο Twitter και το μήνυμα ήταν σαφές.

Ήταν μια δήλωση που είχε κάνει τότε και, όπως μετέδωσε ο «ΣΚΑΪ», αναφέρει: «Υπάρχει ένα τραπέζι λύκων που ετοιμάζεται. Θέλετε να μας φάτε. Είμαστε πολύ μεγάλοι, δεν θα τα καταφέρετε. Δεν μπορείτε να τα καταφέρετε».

Περισσότερα Άρθρα

Έρχεται η κακοκαιρία «Μήδεια»

Σοβαρή επιδείνωση του καιρού στην Ελλάδα θα σημειωθεί από το Σάββατο, με την κάθοδο των ψυχρών αέριων μαζών στην περιοχή μας, που θα προκαλέσουν την κακοκαιρία «Μήδεια», όπως ονομάσθηκε από το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Αλλά και σήμερα Πέμπτη αναμένονται βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, […]

Ευγένιος Σπαθάρης – Έφυγε σαν σήμερα

Ο Ευγένιος Σπαθάρης υπήρξε κορυφαίος εκπρόσωπος του Θεάτρου Σκιών στην Ελλάδα. Ήταν ένας γνήσιος λαϊκός καλλιτέχνης, που κράτησε ζωντανή την παράδοση του Καραγκιόζη και προσπάθησε να τη μεταδώσει αναλλοίωτη στους νεότερους. Γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 1924 στην Κηφισιά Αττικής και ήταν γιος και συνεχιστής του σπουδαίου καραγκιοζοπαίχτη Σωτήρη Σπαθάρη (1892-1974), με καταγωγή από τη Σαντορίνη. […]