20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ορκίσθηκε η νέα Δημοτική Αρχή Επιδαύρου

Πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Επιδαύρου Αναστάσιου Χρόνη και του Δημοτικού συμβουλίου παρουσία πλήθους κόσμου.

Ευλόγησε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ.Νεκτάριος.

Στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αγίου Βασιλείου πολλοί ήταν οι πολίτες που έδωσαν το παρόν και γέμισαν την αίθουσα.

Κατά την διάρκεια της πεντάλεπτης τοποθέτησής του ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας και κάλεσε την αντιπολίτευση σε δημιουργική συνεργασία.

Περισσότερα Άρθρα

Στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να επισκεφθεί τα νοσοκομεία της πόλης. Μεταξύ άλλων θα συνομιλήσει με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνουν κάθε μέρα μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τους ασθενείς με Covid-19 και ταυτόχρονα θα συνομιλήσει με την τοπική αυτοδιοίκηση για την εξέλιξη της πανδημίας. […]

Επίσκεψη Ανδριανού στον ΕΦΚΑ Ναυπλίου – Ενημέρωση για την έκδοση των συντάξεων

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός επισκέφθηκε τον ΕΦΚΑ Ναυπλίου, όπου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Στον ΕΦΚΑ Ναυπλίου είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Διευθυντή, με υπαλλήλους και εκπρόσωπο των εργαζόμενων και συζητήσαμε για τα ζητήματα που απασχολούν τους υπαλλήλους αλλά και το κτιριακό θέμα που υπάρχει. Ενημερώθηκα από τον Διευθυντή […]