19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Αθλητικός Όμιλος Ερμιονίδας στο πλευρό της μικρής Μιχαέλας

Ο Αθλητικός Όμιλος Ερμιονίδας ανακοίνωσε πως όλες οι εισπράξεις από τον αγώνα του με την Παναχαϊκή θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της μικρής Μιχαέλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Αθλητικός Όμιλος Ερμιονίδας συνεχίζοντας για μια ακόμα φορά το φιλανθρωπικό του έργο, ανακοινώνει ότι όλες οι εισπράξεις του αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Παναχαϊκή που θα διεξαχθεί την Κυριακή 01/12 στις 17:00 μμ στο κλειστό γήπεδο Ερμιόνης θα προσφερθούν για την ενίσχυση της μικρής μας συμπατριώτισσας, Μιχαέλας Ντουνέτα.

Ελάτε να ενισχύσουμε την ομάδα και την μικρή μας Μιχαέλα!!!!”

Η Μιχαέλα είναι το κορίτσι που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε στο Κολιάκι ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Η Μιχαέλα έχασε την μητέρα της που βγήκε νεκρή από τα συντρίμια του αυτοκινήτου ενώ ο οδηγός-πατέρας της τραυματίστηκε.

Περισσότερα Άρθρα

Πέντε χρόνια χωρίς τον Μηνά Χατζησάββα

Πέντε χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα από τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα, ενός από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς της γενιάς του, ο οποίος διακρίθηκε, ακόμη, ως διηγηματογράφος και σεναριογράφος. Ο Μηνάς Χατζησάββας πέθανε στις 30 Νοεμβρίου 2015 στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», σε ηλικία 67 ετών. Είχε βεβαρημένο ιστορικό, με καρδιολογικά προβλήματα και νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του αθηναϊκού […]

Το 7ο Mediterranean Yacht Show επιστρέφει στο Ναύπλιο τον Απρίλιο του 2021

Ένας από τους σημαντικότερους σταθμούς στην ατζέντα του yachting διεθνώς, το Mediterranean Yacht Show (MEDYS) επιστρέφει για 7η χρονιά στο φιλόξενο λιμάνι του Ναυπλίου από τις 22 έως τις 25 Απριλίου 2021. Το MEDYS, το οποίο διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού με την αμέριστη υποστήριξη και συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων, αποτελεί τη μεγαλύτερη […]