19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχαιρετά τον αδελφό του Θάνο

Ο Θάνος Μικρούτσικος πέθανε το απόγευμα του Σαββάτου, βυθίζοντας όλη την Ελλάδα στο πένθος. Ο τεράστιος μουσικοσυνθέτης είχε σφραγίσει την ελληνική μουσική δημιουργώντας μουσικές και τραγούδια – διαμάντια που ακούγονται και θα ακούγονται από όλες τις γενιές.

Τα τελευταία χρόνια ο Θάνος Μικρούτσικος έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό στο νοσοκομείο Metropolitan και δίπλα του ήταν όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ανάμεσά τους ήταν και ο αδελφός του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχαιρετά σήμερα τον πολυαγαπημένο του αδελφό με μια φωτογραφία από το παρελθόν και μια συγκινητική φράση: “Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα”.

Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα.

 

Όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του μουσικοσυνθέτη, η πολιτική κηδεία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30 στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών. Η σωρός θα εκτίθεται από τις 10:30 πμ στην αίθουσα τελετών για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Αντί για στεφάνια,η οικογένεια παρακαλεί να διατεθούν τα χρήματα για τα ασυνόδευτα προσφυγοπούλα της Μόριας. GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788 -Τράπεζα Πειραιώς.

Περισσότερα Άρθρα

Φόρεσαν τα αθλητικά τους, και διαμαρτυρήθηκαν με τον τρόπο που ξέρουν καλά. Την γυμναστική

Φόρεσαν τα αθλητικά τους, πήραν θέση δίπλα στο άγαλμα του Βενιζέλου και διαμαρτυρήθηκαν με τον τρόπο που ξέρουν καλά. Την γυμναστική. Φοιτητές και αθλητές από τη Θεσσαλονίκη έδωσαν ραντεβού στις 12.00 στο κέντρο της πόλης ζητώντας το άνοιγμα των ΤΕΦΑΑ και την ασφαλή επαναλειτουργία των χωρών άθλησης. Δείτε τις φωτογραφίες από το Intime:

Το ακροδεξιό μπλοκ στηρίζει Δημήτρη Σχοινοχωρίτη

Ειλικρινά δεν μου έκανε καμία εντύπωση το γεγονός πως το ακροδεξιό μπλοκ υποστηρίζει τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας. Το site που έχει δημιουργηθεί για να φιλοξενεί και να στηρίζει τις ακροδεξιές θέσεις του ιδρυτή του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος, ξαφνικά κόπτεται για τα συμφέροντα της ΝΔ. Αυτοί οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία κράζουν τη ΝΔ και τον […]