19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Γιάννης Ανδριανός στην…πρωτότυπη ενημέρωση για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο

Με έναν διαφορετικό και συνάμα πρωτότυπο τρόπο ξεκίνησε η άτυπη συζήτηση του μίνι αθλητικού σχεδίου νόμου.

Ο αθλητισμός ενώνει και είναι πέρα και πάνω από πολιτικές διαχωριστικές γραμμές. Αυτό ήταν το μήνυμα που κυριάρχησε στην διαφορετική αλλά και άκρως πρωτότυπη «άτυπη συζήτηση» του μίνι αθλητικού σχεδίου νόμου στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων.

Το νομοσχέδιο όμως αυτή τη φορά δεν συζητήθηκε στις αίθουσες της Βουλής αλλά στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Όλοι οι βουλευτές-μέλη της διαρκούς Επιτροπής αλλά και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Ανδριανός,  ανταποκρίθηκαν θετικά στη πρόσκληση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και παρευρέθηκαν στο ΟΑΚΑ προκειμένου να συζητήσουν άτυπα και φιλικά για τις διατάξεις του σχεδίου νόμου και να ανταλλάξουν απόψεις.

Η άτυπη αυτή σύσκεψη έληξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Κοινοβουλίου, πήραν θέσεις στην κερκίδα του ΟΑΚΑ, προκειμένου να στηρίξουν την Εθνική Ελλάδος στον ποδοσφαιρικό αγώνα ενάντια στη Βοσνία, για τον προκριματικό όμιλο του Euro2020.

Περισσότερα Άρθρα

Ελλάδα – Σερβία 10-13: Πήραν το ασημένιο για την Ελλάδα οι πολίστες μας

Μετά από μια σπουδαία προσπάθεια οι Έλληνες πολίστες ηττήθηκαν από την Σερβία με σκορ 13-10 στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, το πρώτο μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες για το ελληνικό ανδρικό πόλο. Το ματς: Η Ελλάδα ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάνοντας το 1-0 […]

Τζόκερ: Ένας υπερτυχερός κέρδισε πάνω από 6,1 εκατ. ευρώ!

Έναν υπερτυχερό ανέδειξε η κλήρωση (2543) του Τζόκερ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, ο οποίος θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό να… φουσκώνει κατά 6.100.000 ευρώ. Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα είναι οι: 3, 9, 18, 33, 44 και Τζόκερ ο αριθμός 16.