19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Γιώργος Σαρρής και η κάθοδος του στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Καμπόσου

Παρακολουθήσαμε όλοι τις προηγούμενες ημέρες την αλλαγή στην κάθοδο του Γιώργου Σαρρή, αντί λοιπόν να είναι υποψήφιος στην δημοτική ενότητα Κουτσοποδίου ,θα κατέβει στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Άργους.  Με αυτή την αλλαγή που έκανε δείχνει ξεκάθαρα πως πρώτα από όλα βάζει την παράταξη και δεύτερο δεν φοβάται. Άλλωστε ο Γιώργος Σαρρής είναι ένας άνθρωπος που είναι ιδιαίτερα γνωστός και πολύ συμπαθής από την μια άκρη του Δήμου Άργους-Μυκηνών μέχρι την άλλη και είναι σίγουρο πως έτσι θα δώσει περισσότερες ψήφους στην παράταξη του Δημήτρη Καμπόσου και ο ίδιος θα φιγουράρει στην πρώτη σειρά των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων.

Περισσότερα Άρθρα

49η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων

Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η 49η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου με την συμμετοχή και του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου. …Φέτος για κάποιον ένα σακουλάκι αίμα θα είναι το καλύτερο δώρο! Ας είμαστε όλοι εκεί!

Θεοδωρικάκος: 20.000 προσλήψεις στο Δημόσιο -«Θα τηρήσουμε το 1 προς 1»

Στην αναγκαιότητα των σχεδόν 20.000 προσλήψεων στο Δημόσιο αναφέρθηκε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος. «Υπάρχει αυστηρός προγραμματισμός, δεν κάνει ο καθένας του κεφαλιού του και έτσι το κράτος μπορεί να ανταποκριθεί σε βασικές ανάγκες» τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος, φιλοξενούμενος σε εκπομπή του ΣΚΑΪ. «Το σύνολο των προσλήψεων γίνεται μέσω ΑΣΕΠ, εμείς κάνουμε τον προγραμματισμό […]