17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Δήμαρχος Τρίπολης στο Μεγάλο Παραδοσιακό Γλέντι του Λυκείου Ελληνίδων Τρίπολης

Στο μεγάλο παραδοσιακό γλέντι του Λυκείου Ελληνίδων Τρίπολης με χορούς από όλη την Ελλάδα, παρευρέθη την Κυριακή, 16/12/2018 ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι τέτοιες προσπάθειες αναβαθμίζουν τον πολιτισμό της πόλης και παράλληλα είναι πολύ ευχάριστο και ελπιδοφόρο νέοι άνθρωποι να ασχολούνται με τον πολιτισμό και την διατήρηση της παράδοσης, συμμετέχοντας σε ιστορικούς συλλόγους όπως το παράρτημα του Λυκείου Ελληνίδων Τριπόλεως.

Πηγή: pna.gr

 

Περισσότερα Άρθρα

Νέα Αριστερά Αργολίδας: Ανοιχτή εκδήλωση/συζήτηση με τον βουλευτή Δημήτρη Τζανακόπουλο

Η Νέα Αριστερά Αργολίδας σας καλεί το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 18.00 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου για μια συζήτηση ανοιχτή, συντροφική και με το βλέμμα στο μέλλον. Μαζί μας ο π. υπουργός και βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Αριστεράς Δημήτρης Τζανακόπουλος. Η κοινωνία θα προχωρήσει.

Η Νέα Κίος υποδέχεται την ιστορική εικόνα των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης που δώρισε το Πολεμικό Ναυτικό

Στην αρχή φαινόταν δύσκολος στόχος. Όμως τίποτα δεν είναι αδύνατο αν υπάρχει πίστη και θέληση! Τα καταφέραμε!  Η εικόνα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, που διασώθηκε, κατά τον διωγμό του 1922, από την Κίο της Μ. Ασίας, από τους άνδρες του αντιτορπιλικού ΠΑΝΘΗΡ και μέχρι σήμερα φυλάσσεται, ως λάφυρο πολέμου, στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, ΕΡΧΕΤΑΙ […]